Nota informativa - Incidències pluja Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Canvis previstos a causa de la meteorologia

22/09/2014

Tot i la voluntat de l’Ajuntament i dels participants de la festa de mantenir la programació fins a l’últim moment, vista la previsió de pluja per a les properes hores, de moment s’han acordat els següents canvis, NOMÉS per als següents actes:

- Els versots i parlaments dels balls parlats, previstos en diferents places i hores per a aquesta tarda i vespre, es faran en un sol passi a partir de les 21.45 h al Teatre Tarragona. Penseu que l'aforament és limitat.

- La Cercavila de Santa Tecla, prevista per a avui a partir de les 19 h, només es farà en cas que faci bon temps. En cas que el temps sigui advers, es posposarà fins a mitja hora més tard, és a dir fins a les 19.30 h, i, si el temps continua sense millorar, es tornarà a posposar fins a les 20 h. En cas que a les 20 h encara continuï plovent, es tornarà a informar sobre els canvis a través de les xarxes socials.

- La programació nocturna de Flaixtival, 23 h; Revetlla amb Jordi Català, 23.30 h i Revetlla plaça de la Font també a les 23.30 h: es manté fins a les 21 h, hora màxima per poder realitzar els diferents muntatges. A partir d’aquella hora s’informarà, si és el cas, dels possibles canvis.

Pel que fa a la resta d’actes previstos per avui en el programa de Festes, s’anirà informant dels possibles canvis a través de les xarxes socials de Santa Tecla: http://twitter.com/santateclaTGN i https://www.facebook.com/santateclatarragona

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!