Nota informativa - Incidències pluja Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Canvis previstos a causa de la meteorologia

22/09/2014

Tot i la voluntat de l’Ajuntament i dels participants de la festa de mantenir la programació fins a l’últim moment, vista la previsió de pluja per a les properes hores, de moment s’han acordat els següents canvis, NOMÉS per als següents actes:

- Els versots i parlaments dels balls parlats, previstos en diferents places i hores per a aquesta tarda i vespre, es faran en un sol passi a partir de les 21.45 h al Teatre Tarragona. Penseu que l'aforament és limitat.

- La Cercavila de Santa Tecla, prevista per a avui a partir de les 19 h, només es farà en cas que faci bon temps. En cas que el temps sigui advers, es posposarà fins a mitja hora més tard, és a dir fins a les 19.30 h, i, si el temps continua sense millorar, es tornarà a posposar fins a les 20 h. En cas que a les 20 h encara continuï plovent, es tornarà a informar sobre els canvis a través de les xarxes socials.

- La programació nocturna de Flaixtival, 23 h; Revetlla amb Jordi Català, 23.30 h i Revetlla plaça de la Font també a les 23.30 h: es manté fins a les 21 h, hora màxima per poder realitzar els diferents muntatges. A partir d’aquella hora s’informarà, si és el cas, dels possibles canvis.

Pel que fa a la resta d’actes previstos per avui en el programa de Festes, s’anirà informant dels possibles canvis a través de les xarxes socials de Santa Tecla: http://twitter.com/santateclaTGN i https://www.facebook.com/santateclatarragona

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!