Oriol Segon serà el protagonista de La Festa als Ulls d'enguany

Santa Tecla Tarragona

Aquest projecte fotogràfic dedicat a Santa Tecla inaugura un web amb tots els treballs fets fins ara

16/09/2016


Un any més, el projecte La Festa als Ulls, liderat per Pep Escoda, convida un fotògraf de fora de la ciutat a submergir-se en la intensitat teclera i a viure-la a través de la seva càmera. En aquesta edició el convidat és Oriol Segon, nascut a Manresa el 1981 i autor de l’assaig fotogràfic Young Patriots, un treball que ha rebut diversos premis i que s’ha exposat en festivals de gran ressò. La seva mirada documental, enfocada en la fragilitat i vulnerabilitat humanes, de ben segur que captarà moments de la festa que probablement no haguem vist mai i que descobrirem el 2017.

El fotògraf arribarà a la ciutat el proper dilluns i anirà desenvolupant el seu treball fins a l’acabament de les Festes, de manera que l’any que ve en veurem el resultat en una exposició que tindrà lloc al nou espai expositiu de la Casa de la Festa. Actualment, en aquest espai es pot visitar encara la mostra del fotògraf de 2015, Antonio Nodar, que va realitzar un treball documental recorrent des de les escenes més multitudinàries fins a les entranyes de la festa major més íntima.

A més, La Festa als Ulls ahir va estrenar un espai web en què trobareu els treballs de tots els fotògrafs participants fins ara: http://lafestaalsulls.tarragona.cat. La web ha estat dissenyada per Mènsula i s’hi troben els treballs realitzats des de 2005, corresponents a Santo Eduardo di Miceli, Tania Marcadella, Guadalupe Fernández, Sergio y Ximena, Michael Kolchesky, Laura Cammarata, Benedetto Tarantino, Gabriel Tizón, Salva López, Sandro Bertola, Massimo Torcivia i David Beniliam.

 

square_img
16/09/2019

Marc Parrot presenta "Refugi" a les Festes de Santa Tecla

El popular artista ofereix un espectacle íntim el 18 i 19 de setembre en una tenda singular amb capacitat per a 80 persones

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2019

Oques Grasses i Segonamà protagonitzen el gran concert a la plaça de la Font

L’inici de la Conteclada i el Pastís del Braç de Santa Tecla, altres cites destacades de l’inici de la setmana

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2019

1100 corredors han participat en la Peonada Popular de Santa Tecla

La 40 edició de la Peonada Popular de Santa Tecla que es va celebrar diumenge ha comptat una participació de 1100 corredors entre els dos circuits, el de 5,7 km i el de 3 km

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2019

Comencen les Festes de Santa Tecla

La Crida dona el tret de sortida de les Festes

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!