Oriol Segon serà el protagonista de La Festa als Ulls d'enguany

Santa Tecla Tarragona

Aquest projecte fotogràfic dedicat a Santa Tecla inaugura un web amb tots els treballs fets fins ara

16/09/2016


Un any més, el projecte La Festa als Ulls, liderat per Pep Escoda, convida un fotògraf de fora de la ciutat a submergir-se en la intensitat teclera i a viure-la a través de la seva càmera. En aquesta edició el convidat és Oriol Segon, nascut a Manresa el 1981 i autor de l’assaig fotogràfic Young Patriots, un treball que ha rebut diversos premis i que s’ha exposat en festivals de gran ressò. La seva mirada documental, enfocada en la fragilitat i vulnerabilitat humanes, de ben segur que captarà moments de la festa que probablement no haguem vist mai i que descobrirem el 2017.

El fotògraf arribarà a la ciutat el proper dilluns i anirà desenvolupant el seu treball fins a l’acabament de les Festes, de manera que l’any que ve en veurem el resultat en una exposició que tindrà lloc al nou espai expositiu de la Casa de la Festa. Actualment, en aquest espai es pot visitar encara la mostra del fotògraf de 2015, Antonio Nodar, que va realitzar un treball documental recorrent des de les escenes més multitudinàries fins a les entranyes de la festa major més íntima.

A més, La Festa als Ulls ahir va estrenar un espai web en què trobareu els treballs de tots els fotògrafs participants fins ara: http://lafestaalsulls.tarragona.cat. La web ha estat dissenyada per Mènsula i s’hi troben els treballs realitzats des de 2005, corresponents a Santo Eduardo di Miceli, Tania Marcadella, Guadalupe Fernández, Sergio y Ximena, Michael Kolchesky, Laura Cammarata, Benedetto Tarantino, Gabriel Tizón, Salva López, Sandro Bertola, Massimo Torcivia i David Beniliam.

 

square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

L'Ajuntament de Tarragona fa una crida a participar a la Marató de Donants de Sang el 17 i 18 de setembre

El Departament de Salut habilitarà al mateix recinte un punt de vacunació sense cita

Vegeu-ne més
square_img
14/09/2021

Tarragona tindrà castells aquesta Santa Tecla

El protocol casteller elaborat i presentat per l’Ajuntament de Tarragona, les quatre colles de la ciutat i la Xarxa Santa Tecla ha contribuït en la represa a tot el país

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!