Oriol Segon serà el protagonista de La Festa als Ulls d'enguany

Santa Tecla Tarragona

Aquest projecte fotogràfic dedicat a Santa Tecla inaugura un web amb tots els treballs fets fins ara

16/09/2016


Un any més, el projecte La Festa als Ulls, liderat per Pep Escoda, convida un fotògraf de fora de la ciutat a submergir-se en la intensitat teclera i a viure-la a través de la seva càmera. En aquesta edició el convidat és Oriol Segon, nascut a Manresa el 1981 i autor de l’assaig fotogràfic Young Patriots, un treball que ha rebut diversos premis i que s’ha exposat en festivals de gran ressò. La seva mirada documental, enfocada en la fragilitat i vulnerabilitat humanes, de ben segur que captarà moments de la festa que probablement no haguem vist mai i que descobrirem el 2017.

El fotògraf arribarà a la ciutat el proper dilluns i anirà desenvolupant el seu treball fins a l’acabament de les Festes, de manera que l’any que ve en veurem el resultat en una exposició que tindrà lloc al nou espai expositiu de la Casa de la Festa. Actualment, en aquest espai es pot visitar encara la mostra del fotògraf de 2015, Antonio Nodar, que va realitzar un treball documental recorrent des de les escenes més multitudinàries fins a les entranyes de la festa major més íntima.

A més, La Festa als Ulls ahir va estrenar un espai web en què trobareu els treballs de tots els fotògrafs participants fins ara: http://lafestaalsulls.tarragona.cat. La web ha estat dissenyada per Mènsula i s’hi troben els treballs realitzats des de 2005, corresponents a Santo Eduardo di Miceli, Tania Marcadella, Guadalupe Fernández, Sergio y Ximena, Michael Kolchesky, Laura Cammarata, Benedetto Tarantino, Gabriel Tizón, Salva López, Sandro Bertola, Massimo Torcivia i David Beniliam.

 

square_img
18/07/2019

BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

El BBVA continua essent el patrocinador oficial de les festes

Vegeu-ne més
square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!