Oriol Segon serà el protagonista de La Festa als Ulls d'enguany

Santa Tecla Tarragona

Aquest projecte fotogràfic dedicat a Santa Tecla inaugura un web amb tots els treballs fets fins ara

16/09/2016


Un any més, el projecte La Festa als Ulls, liderat per Pep Escoda, convida un fotògraf de fora de la ciutat a submergir-se en la intensitat teclera i a viure-la a través de la seva càmera. En aquesta edició el convidat és Oriol Segon, nascut a Manresa el 1981 i autor de l’assaig fotogràfic Young Patriots, un treball que ha rebut diversos premis i que s’ha exposat en festivals de gran ressò. La seva mirada documental, enfocada en la fragilitat i vulnerabilitat humanes, de ben segur que captarà moments de la festa que probablement no haguem vist mai i que descobrirem el 2017.

El fotògraf arribarà a la ciutat el proper dilluns i anirà desenvolupant el seu treball fins a l’acabament de les Festes, de manera que l’any que ve en veurem el resultat en una exposició que tindrà lloc al nou espai expositiu de la Casa de la Festa. Actualment, en aquest espai es pot visitar encara la mostra del fotògraf de 2015, Antonio Nodar, que va realitzar un treball documental recorrent des de les escenes més multitudinàries fins a les entranyes de la festa major més íntima.

A més, La Festa als Ulls ahir va estrenar un espai web en què trobareu els treballs de tots els fotògrafs participants fins ara: http://lafestaalsulls.tarragona.cat. La web ha estat dissenyada per Mènsula i s’hi troben els treballs realitzats des de 2005, corresponents a Santo Eduardo di Miceli, Tania Marcadella, Guadalupe Fernández, Sergio y Ximena, Michael Kolchesky, Laura Cammarata, Benedetto Tarantino, Gabriel Tizón, Salva López, Sandro Bertola, Massimo Torcivia i David Beniliam.

 

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!