'Paraula de Tecla' als instituts

Santa Tecla Tarragona

Els instituts Martí i Franquès, Tarragona i Pons d'Icart són els primers de participar-hi

20/09/2011

Des del Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament, aquesta Santa Tecla 2011 estrenem una activitat que farà endinsar els adolescents tarragonins en les paraules de les Festes: “Santa Tecla als instituts (per als més astuts)”, destinada als alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Enric Garriga i Marina Massaguer, dos dels autors de Paraula de tecla. Vocabulari de les festes de Santa Tecla, publicat per iniciativa del Servei de Política Lingüística durant les Festes del 2010, presenten el llibre a tres instituts de la ciutat: el Martí i Franquès, el Tarragona i el Pons d’Icart. No es tracta, però, d’una presentació convencional: a més de curiositats sobre el procés de creació del llibre i sobre algunes de les paraules que s’hi recullen, els joves tarragonins aprenen a fer versots, que, aquest cas, parlen sobre la vida a l’institut.

Com que el programa ha tingut bona acollida, molt probablement l’any que ve s’estendrà a més centres de la ciutat. Amb “Paraula de Tecla als instituts” hem volgut donar continuïtat a la ja coneguda “Santa Tecla a les Escoles” i arribar d’aquesta manera als joves teclers que es van fent grans.
 

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!