Els mestres ja disposen de la guia didàctica de Santa Tecla a les escoles

Santa Tecla Tarragona

L'acte de presentació al públic tindrà lloc el dia 18 de setembre

13/09/2011

El conseller d'Ensenyament de l'Ajutnament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha presentat als mestres i directors de les escoles de Tarragona la Guia Didàctica d’enguany per a les Festes de Santa Tecla.

La guia didàctica tracta sobre el Ball de Turcs i Cavallets de Tarragona. Durant l'acte també s'ha donat a cada escola un lot complert amb diferents materials adequats per treballar a les escoles les Festes, com són programes, cartells i el puzle de Santa Tecla 2011, editat per l’associació Grallers Els Quatre Garrofers.

El programa Santa Tecla a les Escoles va engegar el 2003 i ha donat els seus fruits durant aquests anys, fent que els més petits siguin els màxims protagonistes.

A l’acte de presentació han assistit representants de les escoles participants així com els autors de la guia didàctica, Marta Badia i Gerard Elies.

L'acte de presentació al públic de la guia tindrà lloc el diumenge 18 de de setembre a les 19.30 h a Casa Canals (c. Granada, 11).

 

 

 

square_img
18/07/2019

BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

El BBVA continua essent el patrocinador oficial de les festes

Vegeu-ne més
square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!