Els mestres ja disposen de la guia didàctica de Santa Tecla a les escoles

Santa Tecla Tarragona

L'acte de presentació al públic tindrà lloc el dia 18 de setembre

13/09/2011

El conseller d'Ensenyament de l'Ajutnament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha presentat als mestres i directors de les escoles de Tarragona la Guia Didàctica d’enguany per a les Festes de Santa Tecla.

La guia didàctica tracta sobre el Ball de Turcs i Cavallets de Tarragona. Durant l'acte també s'ha donat a cada escola un lot complert amb diferents materials adequats per treballar a les escoles les Festes, com són programes, cartells i el puzle de Santa Tecla 2011, editat per l’associació Grallers Els Quatre Garrofers.

El programa Santa Tecla a les Escoles va engegar el 2003 i ha donat els seus fruits durant aquests anys, fent que els més petits siguin els màxims protagonistes.

A l’acte de presentació han assistit representants de les escoles participants així com els autors de la guia didàctica, Marta Badia i Gerard Elies.

L'acte de presentació al públic de la guia tindrà lloc el diumenge 18 de de setembre a les 19.30 h a Casa Canals (c. Granada, 11).

 

 

 

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!