Presentat la imatge gràfica del 25 anys del Retaule de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

El logotip ha estat realitzat pel dissenyador tarragoní Eloi Gaspar

22/07/2015

La consellera de Cultura, Begoña Floria i la presidenta de l’Esbart Santa Tecla, Rosa Llorach, van presentar ahir dimecres 22 de juliol a la tarda a la Casa de la Festa, un programa que engega ara i continuarà durant tot l’any 2016 per a la celebració dels 25 anys del Retaule de Santa Tecla, promogut i organitzat, any rere any, per aquesta entitat.
El setembre de 1991 es va representar per primera vegada aquest homenatge ballat a la patrona de Tarragona. Des d’aleshores i fins ara més de 80 dansaires han format part d’aquesta escenificació que es fa la nit del 20 de setembre a l’interior de la Catedral. Per Santa Tecla engegaran les activitats programades per celebrar el quart de segle de la representació.
Així mateix, també es va presentar el logotip dels 25 Retaules, disseny d’Eloi Gaspar que va guanyar el concurs per a la imatge gràfica que va convocar la pròpia entitat.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!