Resultats de la diada del primer diumenge de Festes

Santa Tecla Tarragona

Els Castellers de Vilafranca han completat la torre de 8 sense folre

18/09/2011

La plaça de la Font ha acollit aquest 18 de setembre una nova edició de la diada del primer diumenge de Festes. Aquests són els castells aixecats per les colles:

  • Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3 de 9f carregat, intent desmuntat de 5 de 9f, 4 de 9f, 4 de 8 amb l'agulla, tres pilars de 5 simultanis.
  • Castellers de Vilafranca: 3 de 9f, 4 de 9f, torre de 8 sense folre, pilar de 7f
  • Xiquets de Tarragona: 5 de 8, intent desmuntat de 3 de 9f, 3 de 9f, 4 de 8, tres pilars de 5 simultanis
  • Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3 de 9 f, 4 de 9f carregat, 9 de 8 carregat, pilar de 6 carregat

De tots aquests resultats s'ha de destacar que la Jove de Tarragona ha aconseguit el seu primer 4 de 8 amb l'agulla de la temporada i que els Xiquets de Tarragona han igualat la seva millor actuació de la història.

Pel que fa a les colles de fora de la ciutat, s'ha de remarcar especialment la torre de 8 sense folre completada pels Castellers de Vilafranca, ja que tot just és la tercera que es descarrega en la història dels castells, la primera a Tarragona. El 9 de 8 carregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls també és el primer que es veu a Tarragona.

square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!