Resultats de la diada del primer diumenge de Festes

Santa Tecla Tarragona

Els Castellers de Vilafranca han completat la torre de 8 sense folre

18/09/2011

La plaça de la Font ha acollit aquest 18 de setembre una nova edició de la diada del primer diumenge de Festes. Aquests són els castells aixecats per les colles:

  • Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3 de 9f carregat, intent desmuntat de 5 de 9f, 4 de 9f, 4 de 8 amb l'agulla, tres pilars de 5 simultanis.
  • Castellers de Vilafranca: 3 de 9f, 4 de 9f, torre de 8 sense folre, pilar de 7f
  • Xiquets de Tarragona: 5 de 8, intent desmuntat de 3 de 9f, 3 de 9f, 4 de 8, tres pilars de 5 simultanis
  • Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3 de 9 f, 4 de 9f carregat, 9 de 8 carregat, pilar de 6 carregat

De tots aquests resultats s'ha de destacar que la Jove de Tarragona ha aconseguit el seu primer 4 de 8 amb l'agulla de la temporada i que els Xiquets de Tarragona han igualat la seva millor actuació de la història.

Pel que fa a les colles de fora de la ciutat, s'ha de remarcar especialment la torre de 8 sense folre completada pels Castellers de Vilafranca, ja que tot just és la tercera que es descarrega en la història dels castells, la primera a Tarragona. El 9 de 8 carregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls també és el primer que es veu a Tarragona.

square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

El Griu Petit i els Gegants Vells Petits engrandeixen la Santa Tecla Petita

Aquest dijous el tarragoní Espaldamaceta presentarà el seu darrer treball, "Millor que mai"

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

Els Komando Nits Q incidiran durant les festes en el consum moderat d’alcohol

La nit de la vigília de Santa Tecla estaran presents al Camp de Mart, on insistiran a prevenir el consum excessiu d’alcohol

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2019

Els Gegants Vells Petits s’incorporen a una baixadeta que presenta un nou recorregut

El ball parlat de la Sebastiana del Castillo es representa a la plaça de les Cols després de la bona acollida en l’estrena de l’any passat

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!