Santa Tecla a les Escoles i Fes-Tecletes!, propostes per al públic més jove

Santa Tecla Tarragona

Acets més destacats per al dimecres 16 de setembre

15/09/2015

Santa Tecla torna a circular per les escoles, i demà començarà el dia per l’Escola La Floresta amb la Mulasseta i seguirà amb d’altres elements per d’altres centres educatius, com un projecte ja tradicional que els nens i nenes esperen any rere any. Així mateix, demà dimecres també serà el torn d’una altra activitat per al públic familiar, com és la Tarda Fes-Tecletes a l’Espai Saavedra, que sota la marca del Minipop portarà, a banda de jocs i tallers, també música amb Xavi Alias i el seu treball La set de la balena.

D’altra banda, d’entre els actes més destacats de demà, tindrem una cita doble, a les 18h i a les 20h a l’Antiga Audiència, per veure el documental Xiquets de Tarragona: l’herència millorada, un treball fet amb motiu dels 130 anys de l’organització i que repassa la història d’aquest colectiu i el treball dels darrers anys.

A les 19h al Bar La Cantonada es presentarà l’exposició “Els cartells de Santa Tecla. Recull de cartells de la festa entre 1942- 1997”. Una proposta de La Cantonada amb la col·laboració de la Biblioteca-Hemeroteca Municipal.

Ja a la nit hi haurà ofertes ben diverses, ja que es podrà assistir a l’espectacle The Hole al Palau de Congressos, a les 21h*; un concert del grup gospel de l’Aula de Músics a la Colla Jove a les 22h o el Festival de Dansa Catalana amb l’Esbart Santa Tecla a la Plaça de la Font, també a partir de les 22h.

*L'espectacle 'The Hole' apareix erròniament a les 19 h al programa imprès

> Programació completa per al dimecres 16 de setembre

> Tota la informació sobre Santa Tecla 2015

square_img
19/09/2021

Èxit de la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

Set entitats tarragonines del món de la diversitat funcional van col·laborar amb la iniciativa de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Torna la Peonada Popular de Santa Tecla amb un total de 500 participants

La tradicional cursa ha tornat a la festa major de Tarragona, encara amb algunes restriccions, després que l'any 2020 s'hagués de suspendre per la pandèmia

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2021

Continua la XVIII Marató de Donació de Sang de Santa Tecla

S'allargarà fins a les 21 h d'avui al recinte Firal del Palau de Congressos.

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2021

La plaça de la Font es prepara per acollir el retorn del Seguici

Seguint la línia encetada al 2019, ciutadania escollida per sorteig i representants del Consell Municipal d'Infants podran seguir des d'un balcó de l'Ajuntament les Tandes de Lluïment

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!