"Treu l'Amparito que portes dins". Santa Tecla estrena concurs audiovisual a través de les xarxes

Santa Tecla Tarragona

L’única premissa que ha de seguir la peça audiovisual presentada és que contingui la música de l’Amparito Roca, eix conductor del concurs i de l’espot oficial de Santa Tecla 2012. Les dates per participar-hi són del 20 d’agost al 30 de setembre.

20/08/2012

Aquest any, Santa Tecla convida els ciutadans a participar en un concurs audiovisual a través de les xarxes socials que porta per títol "Treu l'Amparito que portes dins". A partir del vídeo oficial de les festes de Santa Tecla 2012, es convida i s’anima a tots els tarragonins i tarragonines a fer la seva versió lliure de l'Amparito i compartir-la a través del canal Youtube.

 

Aquestes peces audiovisuals no només entraran a concurs en diverses categories, sinó que es podran veure a través de la televisió Tac 12, de les xarxes municipals de l’Ajuntament així com de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana, o a l'estand de Festes, ubicat enguany al vestíbul del nou Teatre Tarragona.

Hi podrà participar qualsevol persona penjant el seu vídeo d’entre 20 segons i 3 minuts de durada al seu canal de Youtube. Un cop fet això, ha d’enviar un correu electrònic a t2012@tarragona.cat amb l’enllaç al vídeo i les seves dades personals. L’única premissa que ha de seguir la peça audiovisual presentada és que contingui la música de l’Amparito Roca, eix conductor del concurs i de l’espot oficial de Santa Tecla 2012. Les dates per participar-hi són del 20 d’agost al 30 de setembre.

Les categories i els premis del concurs són:

  • Premi del públic: Un lot de productes festius. S'atorgarà al vídeo que rebi més “m’agrada” a Youtube.
  • Premi a la originalitat: Un iPhone.
  • Premi a la qualitat artística: Un iPhone.
  • Premi jove: Una càmera de fotos. Participants fins als 16 anys.

El jurat està format per 7 persones designades per l’organització del concurs, vinculades amb el món de l’audiovisual, de la comunicació, de la cultura popular i de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Tarragona 2012 (Xavier G. Puerto, Andrea Eidenhammer, Nani Blasco, Anna Tellaetxe, Xavier Gonzàlez, Rosa Comes i Begoña Parra).

Es poden consultar totes les bases per concursar-hi a partir d’avui mateix a santatecla.tarragona.cat.

square_img
29/07/2020

Octavi Torné 'Octavius' dissenya la imatge gràfica de la Santa Tecla 2020, centrada en les matinades

Manel, Stay Homas i Miguel Poveda, els grans concerts

Vegeu-ne més
square_img
28/07/2020

L'alcalde s'adreça a les entitats del Seguici per tal de fer una festa "consensuada i unitària"

S’obre per a les entitats un període de recollida de propostes viables en el context actual

Vegeu-ne més
square_img
13/07/2020

Aquest dimarts reobre la Casa de la Festa

Les bèsties, gegants i elements del Seguici podran atendre fins a vint persones en una visita de vint minuts

Vegeu-ne més
square_img
02/07/2020

L'actriu tarragonina Agnès Busquets serà la pregonera de les festes de Santa Tecla 2020

L'acte tornarà a tenir lloc al balcó del Palau Municipal, tot i que adaptat a les mesures de seguretat a causa de la COVID-19

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!