"Treu l'Amparito que portes dins". Santa Tecla estrena concurs audiovisual a través de les xarxes

Santa Tecla Tarragona

L’única premissa que ha de seguir la peça audiovisual presentada és que contingui la música de l’Amparito Roca, eix conductor del concurs i de l’espot oficial de Santa Tecla 2012. Les dates per participar-hi són del 20 d’agost al 30 de setembre.

20/08/2012

Aquest any, Santa Tecla convida els ciutadans a participar en un concurs audiovisual a través de les xarxes socials que porta per títol "Treu l'Amparito que portes dins". A partir del vídeo oficial de les festes de Santa Tecla 2012, es convida i s’anima a tots els tarragonins i tarragonines a fer la seva versió lliure de l'Amparito i compartir-la a través del canal Youtube.

 

Aquestes peces audiovisuals no només entraran a concurs en diverses categories, sinó que es podran veure a través de la televisió Tac 12, de les xarxes municipals de l’Ajuntament així com de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana, o a l'estand de Festes, ubicat enguany al vestíbul del nou Teatre Tarragona.

Hi podrà participar qualsevol persona penjant el seu vídeo d’entre 20 segons i 3 minuts de durada al seu canal de Youtube. Un cop fet això, ha d’enviar un correu electrònic a t2012@tarragona.cat amb l’enllaç al vídeo i les seves dades personals. L’única premissa que ha de seguir la peça audiovisual presentada és que contingui la música de l’Amparito Roca, eix conductor del concurs i de l’espot oficial de Santa Tecla 2012. Les dates per participar-hi són del 20 d’agost al 30 de setembre.

Les categories i els premis del concurs són:

  • Premi del públic: Un lot de productes festius. S'atorgarà al vídeo que rebi més “m’agrada” a Youtube.
  • Premi a la originalitat: Un iPhone.
  • Premi a la qualitat artística: Un iPhone.
  • Premi jove: Una càmera de fotos. Participants fins als 16 anys.

El jurat està format per 7 persones designades per l’organització del concurs, vinculades amb el món de l’audiovisual, de la comunicació, de la cultura popular i de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Tarragona 2012 (Xavier G. Puerto, Andrea Eidenhammer, Nani Blasco, Anna Tellaetxe, Xavier Gonzàlez, Rosa Comes i Begoña Parra).

Es poden consultar totes les bases per concursar-hi a partir d’avui mateix a santatecla.tarragona.cat.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!