Santa Tecla, nominada com a millor programació de Festa Major del 2013

Santa Tecla Tarragona

Tarragona ha estat nominada com a millor programació de Festa Major d’enguany, pel que fa a Santa Tecla, en els Premis ARC 2013 que es lliuraran el proper 16 de desembre d’enguany.

05/11/2013

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) atorga diversos premis representatius de l’activitat cultural de forma anual. Per aquesta categoria, també estan nominades les festes majors de Sant Narcís de Girona, de Vilafranca del Penedès i de Granollers.
La tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, present a la roda de premsa que s’ha celebrat avui a Barcelona, ha manifestat la il·lusió que representa la nominació ja que “ratifica la bona feina que s’està duent a terme tan a nivell municipal com de tots els tarragonins i tarragonines que fan la festa major” i al mateix temps ha expressat que això “demostra el posicionament de Tarragona en el panorama de la cultura i la festa tradicional i la seva projecció a tot Catalunya”.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!