Santa Tecla, nominada com a millor programació de Festa Major del 2013

Santa Tecla Tarragona

Tarragona ha estat nominada com a millor programació de Festa Major d’enguany, pel que fa a Santa Tecla, en els Premis ARC 2013 que es lliuraran el proper 16 de desembre d’enguany.

05/11/2013

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) atorga diversos premis representatius de l’activitat cultural de forma anual. Per aquesta categoria, també estan nominades les festes majors de Sant Narcís de Girona, de Vilafranca del Penedès i de Granollers.
La tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, present a la roda de premsa que s’ha celebrat avui a Barcelona, ha manifestat la il·lusió que representa la nominació ja que “ratifica la bona feina que s’està duent a terme tan a nivell municipal com de tots els tarragonins i tarragonines que fan la festa major” i al mateix temps ha expressat que això “demostra el posicionament de Tarragona en el panorama de la cultura i la festa tradicional i la seva projecció a tot Catalunya”.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!