Sisena edició del concurs fotogràfic ‘Mirades de Tarragona’, convocat amb motiu de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana

Santa Tecla Tarragona

El concurs se centrarà en Santa Tecla, de manera que, des del 15 fins al 28 de setembre, s’hi poden presentar imatges de les Festes (elements del Seguici Popular i dels seus portants i dels actes de la seqüència ritual, activitats menys multitudinàries, reaccions del públic, transformació de la ciutat durant aquests dies o punts de vista insòlits).

20/08/2012

 

Es preveu que aquesta convocatòria tingui una participació molt alta i, per això i pel fet que Santa Tecla és un dels eixos d’activitat principals de Tarragona 2012, es planteja com una edició especial amb premis molt atractius:

Primer premi: un iPad.
Segon premi: 2 entrades per a una jornada del Concurs de Castells, un dinar per a dues persones dins la campanya del Romesco de Tarragona Gastronòmica i un exemplar de Santa Tecla, cinc visions.
Tercer premi: 2 entrades per a una jornada del Concurs de Castells i un exemplar de Santa Tecla, cinc visions.

Les fotografies es poden enviar a l'adreça electrònica miradesdetgn@gmail.com. També es poden publicar a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l'etiqueta #miradesdetgn.

El jurat que escollirà les fotos guanyadores estarà format per Pep Escoda, Gerard Boyer, Xavier Ribera, Ivan Rodon, Cecília Bofarull i Jordi Abelló i per prendre la seva decisió valorarà la qualitat de la imatge i l’originalitat de la mirada.

Les bases, els premis i tota la informació es pot consultar a partir d’avui mateix a t2012.tarragona.cat

Tarragona 2012 - Capital de la Cultura Catalana, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN convoquen, doncs, per sisena vegada consecutiva, aquest concurs fotogràfic per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals i del nostre patrimoni durant l’any de la Capitalitat.

La iniciativa, que va començar al mes de març, té l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura del dia a dia de Tarragona i al mateix temps generar interès per la fotografia professional.

Mirades de Tarragona proposa en cada edició una temàtica diferent relacionada amb el món de la nostra cultura i patrimoni i els guanyadors reben diversos premis. La primera convocatòria del concurs es va centrar en la Setmana Santa de Tarragona i va rebre 65 imatges; la segona es va centrar en Sant Jordi i en va rebre 90; la tercera va girar al voltant de Tarraco Viva i en va rebre 95; la quarta es va centrar en Sant Joan i en va rebre 44. La cinquena edició encara està vigent i fins al 3 de setembre rebrà imatges que responguin al lema “Turistes: mirades de mirades”.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!