Sisena edició del concurs fotogràfic ‘Mirades de Tarragona’, convocat amb motiu de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana

Santa Tecla Tarragona

El concurs se centrarà en Santa Tecla, de manera que, des del 15 fins al 28 de setembre, s’hi poden presentar imatges de les Festes (elements del Seguici Popular i dels seus portants i dels actes de la seqüència ritual, activitats menys multitudinàries, reaccions del públic, transformació de la ciutat durant aquests dies o punts de vista insòlits).

20/08/2012

 

Es preveu que aquesta convocatòria tingui una participació molt alta i, per això i pel fet que Santa Tecla és un dels eixos d’activitat principals de Tarragona 2012, es planteja com una edició especial amb premis molt atractius:

Primer premi: un iPad.
Segon premi: 2 entrades per a una jornada del Concurs de Castells, un dinar per a dues persones dins la campanya del Romesco de Tarragona Gastronòmica i un exemplar de Santa Tecla, cinc visions.
Tercer premi: 2 entrades per a una jornada del Concurs de Castells i un exemplar de Santa Tecla, cinc visions.

Les fotografies es poden enviar a l'adreça electrònica miradesdetgn@gmail.com. També es poden publicar a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l'etiqueta #miradesdetgn.

El jurat que escollirà les fotos guanyadores estarà format per Pep Escoda, Gerard Boyer, Xavier Ribera, Ivan Rodon, Cecília Bofarull i Jordi Abelló i per prendre la seva decisió valorarà la qualitat de la imatge i l’originalitat de la mirada.

Les bases, els premis i tota la informació es pot consultar a partir d’avui mateix a t2012.tarragona.cat

Tarragona 2012 - Capital de la Cultura Catalana, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN convoquen, doncs, per sisena vegada consecutiva, aquest concurs fotogràfic per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals i del nostre patrimoni durant l’any de la Capitalitat.

La iniciativa, que va començar al mes de març, té l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura del dia a dia de Tarragona i al mateix temps generar interès per la fotografia professional.

Mirades de Tarragona proposa en cada edició una temàtica diferent relacionada amb el món de la nostra cultura i patrimoni i els guanyadors reben diversos premis. La primera convocatòria del concurs es va centrar en la Setmana Santa de Tarragona i va rebre 65 imatges; la segona es va centrar en Sant Jordi i en va rebre 90; la tercera va girar al voltant de Tarraco Viva i en va rebre 95; la quarta es va centrar en Sant Joan i en va rebre 44. La cinquena edició encara està vigent i fins al 3 de setembre rebrà imatges que responguin al lema “Turistes: mirades de mirades”.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!