Tarragona recull el distintiu de qualitat "Q de festa!"

Santa Tecla Tarragona

La ciutat ha estat guardonada per les festes de Santa Tecla

04/12/2014

El subdirector General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública, Joan Colom, ha lliurat el segell “Q de Festa!” a les festes de Santa Tecla al tinent de Salut de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i a la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria. L’acte ha tingut lloc a la Casa de la Festa i ha comptat amb la presència de membres del Komando NitsQ.
Tarragona és la primera ciutat catalana en obtenir el distintiu de qualitat “Q de festa!” per les seves festes de Santa Tecla. L’obtenció del segell ha suposat el treball conjunt de molts agents, entitats, empresaris, etc. implicats en l’oci nocturn de la ciutat per aconseguir un entorn saludable i reduir i prevenir conductes de risc. Les festes de Santa Tecla 2014 han incorporat un seguit de propostes i millores per tal d’adherir-se als criteris del projecte, una iniciativa impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

square_img
17/09/2021

La plaça de la Font es prepara per acollir el retorn del Seguici

Seguint la línia encetada al 2019, ciutadania escollida per sorteig i representants del Consell Municipal d'Infants podran seguir des d'un balcó de l'Ajuntament les Tandes de Lluïment

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

L'Ajuntament de Tarragona fa una crida a participar a la Marató de Donants de Sang el 17 i 18 de setembre

El Departament de Salut habilitarà al mateix recinte un punt de vacunació sense cita

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!