Tarragona recull el distintiu de qualitat "Q de festa!"

Santa Tecla Tarragona

La ciutat ha estat guardonada per les festes de Santa Tecla

04/12/2014

El subdirector General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública, Joan Colom, ha lliurat el segell “Q de Festa!” a les festes de Santa Tecla al tinent de Salut de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i a la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria. L’acte ha tingut lloc a la Casa de la Festa i ha comptat amb la presència de membres del Komando NitsQ.
Tarragona és la primera ciutat catalana en obtenir el distintiu de qualitat “Q de festa!” per les seves festes de Santa Tecla. L’obtenció del segell ha suposat el treball conjunt de molts agents, entitats, empresaris, etc. implicats en l’oci nocturn de la ciutat per aconseguir un entorn saludable i reduir i prevenir conductes de risc. Les festes de Santa Tecla 2014 han incorporat un seguit de propostes i millores per tal d’adherir-se als criteris del projecte, una iniciativa impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

square_img
18/07/2019

BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

El BBVA continua essent el patrocinador oficial de les festes

Vegeu-ne més
square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!