Tarragona renova el seu suport amb Estrella Damm

Santa Tecla Tarragona

La marca cervesera renova l’acord amb l’Ajuntament de Tarragona fins al 2015. Estrella Damm, patrocinadora de les Festes de Santa Tecla, manté així el seu compromís amb Tarragona.

06/09/2013


L’Ajuntament de Tarragona ha firmat un acord amb Estrella Damm fins al 2015 i ha renovat, així, el compromís amb la ciutat, establert per primera vegada al 2008. L’acord ha estat signat avui a l’Ajuntament, de la mà de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del director general de Damm, Enric Crous.

La col·laboració d’Estrella Damm contribuirà que la cultura i tradicions tarragonines segueixin sent tot un emblema per a la ciutat. D'aquesta manera, es referma el compromís de la marca cervesera amb la festivitat de Santa Tecla.

“La tradició i la cultura de la ciutat de Tarragona són innegables, i ja des de la seva creació, ha suposat un punt clau en la geografia catalana. La seva cultura pròpia, el patrimoni històric i l’evolució cultural que ha tingut al llarg dels anys mostren la inquietud de la ciutat i de la seva gent, per seguir essent una de les principals ciutats del nostre país”, ha afirmat Enric Crous, director general de Damm.

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona ha agraït un any més la col·laboració d’aquest patrocinador tan important i que “de la mà de l’Ajuntament ens ajudin a fer la festa més gran i més rellevant dins i fora de la ciutat, i que es consolidin, així, els lligams que ja fa uns anys que ens uneixen”.

Aquest acord, vigent fins al 2015, és una renovació de l’acord ja existent, iniciat al 2008. Des de llavors Estrella Damm ha donat suport i ha estat present en les activitats de la ciutat de Tarragona, i ha contribuït al fet que la societat gaudeixi de la seva ciutat i les seves tradicions.

També cal destacar el fort vincle que manté i uneix Estrella Damm amb el Nàstic i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Aquests tipus d’acords materialitzen el compromís de la marca cervesera amb el nostre país i la cultura de cada una de les seves ciutats.

square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

L'Ajuntament de Tarragona fa una crida a participar a la Marató de Donants de Sang el 17 i 18 de setembre

El Departament de Salut habilitarà al mateix recinte un punt de vacunació sense cita

Vegeu-ne més
square_img
14/09/2021

Tarragona tindrà castells aquesta Santa Tecla

El protocol casteller elaborat i presentat per l’Ajuntament de Tarragona, les quatre colles de la ciutat i la Xarxa Santa Tecla ha contribuït en la represa a tot el país

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!