Invitacions per a Santa Tecla 2021

Santa Tecla Tarragona

Formulari per participar en el sorteig d'invitacions per assistir a les tandes de lluïment del Seguici popular des del balcó de l'Ajuntament de Tarragona.

Invitacions per a Santa Tecla 2021

Formulari per participar en el sorteig d'invitacions per assistir a les tandes de lluïment del Seguici popular des del balcó de l'Ajuntament de Tarragona.

Se sortejaran entrades individuals per a les sessions següents:

Dimecres 22 de setembre

  • A les 17.30 h: 3 invitacions
  • A les 20.30 h: 2 invitacions

Dijous 23 de setembre:

  • A les 11 h: 4 invitacions
  • A les 17.30 h: 6 invitacions
  • A les 20.30 h: 4 invitacions

Hi ha temps de participar-hi fins a les 14 h del dia 20 de setembre. Quan enviïs les teves dades, entraràs en el sorteig d'una invitació a qualsevol de les sessions ofertades, de manera que no hi ha l'opció d'escollir una sessió concreta. 

En cas que surtis guanyador/a, rebràs una notificació per correu electrònic i podràs confirmar si tens disponibilitat per assistir a la sessió que se t'ha adjudicat. En cas que no puguis venir, no hi haurà l'opció de bescanviar la invitació per una altra sessió i caldrà que hi renunciïs.

Escriviu les xifres i les lletres seguides sense espai ni guionet

En compliment del que estableixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquest formulari electrònic seran tractades i quedaran incorporades als fitxers de l'Ajuntament de Tarragona amb l'única finalitat de fer el sorteig d'entrades per assistir als actes de Santa Tecla 2021.

square_img
17/11/2021

L’Ajuntament de Tarragona fa una crida ciutadana per recopilar vídeos per a un documental sobre l’evolució de les festes de Santa Tecla durant el segle XX

El resultat es podrà veure dins el programa d’actes de Santa Tecla 700

Vegeu-ne més
square_img
21/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Xarxa Sanitària i Social de Santa presenten els resultats de l'estudi sobre l'activitat castellera de Santa Tecla

Els castellers de les quatre colles de la ciutat es van sotmetre a 1.778 tests d'antígens, tots amb resultats negatius

Vegeu-ne més
square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!