Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2011 Concert de l'oratori 'El Messies' de Haendel

Concert de l'oratori 'El Messies' de Haendel

Concert de l'oratori 'El Messies' de Haendel

El concert tindrà lloc demà al Palau Firal i de Congressos a les 20 h. Josep Prats, n’és el director; Ulrike Haller, Marta Cordomí, Albert Cid i Jordi Ricart, en són els solistes; Dani Espasa, el clavicèmbal
20/12/2011

Demà el Cor Ciutat de Tarragona i l’Orquestra Simfònica Camerata XXI interpretaran l’oratori El Messies del compositor alemany Haendel. El concert tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos a les 20 h. Josep Prats, n’és el director; Ulrike Haller, Marta Cordomí, Albert Cid i Jordi Ricart, en són els solistes; Dani Espasa, el clavicèmbal.

El Messies és molt més que tres minuts d’un cor cantant Al·leluia, al·leluia! Haendel va arribar al màxim imaginable en la composició d’un oratori amb aquest monument simfònic-coral estrenat fa exactament dos-cents setanta anys. El que havia de ser una cantata d’estil alemany dedicada al naixement de Jesús es va convertir en l’obra simfònica-coral més important de tots els temps: més de dues hores de música intensa, serena, dolça, enèrgica, mística, directa... Tots els moments són presents en una obra inspirada en la figura del Messies com a fill de Déu, però també com a humà que va viure entre nosaltres.

Organitza: JJMM de Tarragona, Cor Ciutat de Tarragona i Camerata XXI,
Dia i hora: 21 desembre de 2011, a les 20 h.
Lloc: Palau Firal i de Congressos
Preu: 15 €
 

Segells de reconeixement d’administració oberta