Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2011 El teatre Metropol acull la coproducció 'Peus descalços sota la lluna d'agost'

El teatre Metropol acull la coproducció 'Peus descalços sota la lluna d'agost'

El teatre Metropol acull la coproducció 'Peus descalços sota la lluna d'agost'

Text guardonat amb el I Premi 14 d'abril de Teatre 2008 i Premi de la Crítica Serra d'Or de Teatre 2010
El teatre Metropol acull la coproducció 'Peus descalços sota la lluna d'agost' Peus descalços sota la lluna d'agost
17/02/2011

Joan Cavallé és l’autor d’aquest text extraordinari, Premi de la Crítica Serra d’Or de Teatre 2010, que a partir de l’aparició d’unes restes humanes planteja la necessitat de recordar amb l’únic objecte de saber la veritat. Els propers dissabte 19 i diumenge 20 de febrer, Peus descalços sota la lluna d’agost s’estrenarà al Metropol. El  CAER, l’Ajuntament i Rema 12, s’uneixen per coproduir aquest espectacle dirigit per Albert Mestres i que compta amb un gran equip artístic i un excel·lent repartiment en el qual hi figuren els tarragonins Mercè Anglès i Fermí Fernández i que ha estat estrenat recentment al Teatre Fortuny de Reus.

L’obra

En un paratge aïllat, muntanyenc, apareixen unes restes humanes. És el començament d’aquesta història que es planteja la necessitat de recordar amb l’únic objecte de saber la veritat. Aviat, les restes trobades van donant informació sobre el que va passar. Les persones a qui van pertànyer van ser víctimes de la guerra, l’última. Assistim a l’exhumació d’aquests bocins de passat mentre se’ns mostren els ecos dels fets que van ocórrer, que han quedat impregnats en l’espai, però que resten invisibles per als personatges. Només els espectadors de teatre tenen el rar privilegi de veure-ho tot.

Dissabte 19/02/2011 / 21.30 h - Diumenge 20/02/2011 / 18.30 h

Peus descalços sota la lluna d'agost, de Joan Cavallé

  • Direcció escènica: Albert Mestres Emilió
  • Amb Mercè Anglès, Pep Cortes, Fermí Fernández, Aina Huguet, Quimet Pla, Pep Planas
  • Una coproducció del CAER, l'Ajuntament de Tarragona i REMA 12
  • Preu: 15 i 18 €
  • Venda d’entrades a les taquilles del Teatre Metropol i a través de ServiCaixa.


Un hivern ple d’emocions

Durant l’hivern, el Teatre Metropol gaudirà amb les millors propostes d’arts escèniques, que van des de la comèdia Fora de Joc, l’obra Penèlope de Pepa Plana, el monòleg de Samuel Bechkett Primer Amor, el 25è aniversari de la companyia Zona Zàlata, la premiada producció argentina La Omisión de la Familia Coleman, o el clàssic L’hort dels cirerers sota la direcció de Julio Manrique. A més, el públic tarragoní podrà gaudir amb propostes de dansa com Hideen/Choice de la companyia Combosmika Company o de circ com Plecs.

La música per la seva part tindrà dos noms pròpis: Jorge Drexler i Refree que presentaran els seus nous treballs discogràfics Amar la trama i Matilda respectivament. Per últim, el Metropol Familiar inclourà aquesta temporada l’espectacle de dansa Zing-Zing de la Companyia Roberto G. Alonso i la interessant proposta el temple d’Agni de la companyia Passabarret que uneix el teatre infantil i el circ.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta