Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2011 La 4a Setmana del Còmic engega amb l'exposició "Somnis de paper"

La 4a Setmana del Còmic engega amb l'exposició "Somnis de paper"

La 4a Setmana del Còmic engega amb l'exposició "Somnis de paper"

L’acte d’inauguració serà aquest divendres a les 12 h a l’Antiga Audiència
17/11/2011

Des d’aquest divendres 18 fins al proper 27 de novembre, Tarragona acull la 4a Setmana del Còmic, Jornades d'estudi de l'art seqüencial. Aquest certamen, organitzat pel col·lectiu Delirópolis i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, tindrà el seu centre d’operacions a l’Antiga Audiència.

La setmana del Còmic de Tarragona enguany es consolida amb una programació de luxe on destaquen l’exposició "Somnis de paper", amb dibuixos originals d’alguns dels referents internacionals del còmic com la Mafalda, del Quino o els superherois de la Marvel.

El festival també comptarà amb conferenciants convidats de primer nivell com l’argentí Horacio Altuna, que ha rebut prestigiosos premis internacionals, com el Yellow Kid, i que parlarà sobre l’art seqüencial. Un altre dels participants a aquesta quarta edició serà l’il·lustrador de la Vanguardia Jaume Capdevila, KAP, que presentarà l’Associació Dibuixants Sense Fronteres.

El tret de sortida de la Setmana del Còmic serà aquest divendres a les 12 h amb la inauguració de l’exposició d’originals de cò­mic “Somnis de paper” a l’Antiga Audiència. A l’acte assistiran la consellera de Comerç i Turisme, Patrícia Anton; el coordinador de la Setmana del Còmic, Miquel Villalba i el comissari de l’exposició, Enrique Alonso.

Aquest divendres també, a les 19 h, el Pla de la Seu agafarà el relleu amb les caricatures del col·lectiu Delirópolis.

La Setmana del Còmic pretén promocionar aquesta disciplina, no només a través de la producció directa d’artistes, sinó d’eines teòriques com xerrades, exposicions i projeccions, així com donar a conèixer al públic l’art seqüencial, com a element artístic i cultural encara molt desconegut dins el nostre territori.

Els actes s’allargaran fins el proper 27 de novembre amb xerrades, projeccions i altres esdeveniments paral·lels.

 Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta