Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2011 L'Alcalde Ballesteros inaugura aquest divendres a la tarda els pessebres del carrer Mallorca i de Bonavista

L'Alcalde Ballesteros inaugura aquest divendres a la tarda els pessebres del carrer Mallorca i de Bonavista

L'Alcalde Ballesteros inaugura aquest divendres a la tarda els pessebres del carrer Mallorca i de Bonavista

Es tracta dels tradicionals pessebres que fa cada any la Brigada Municipal
23/12/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, inaugura aquest divendres –a les 18.30 i a les 19 h (Bonavista)- els tradicionals pessebres municipals que fa la Brigada Municipal. El primer que s’inaugurarà és que el que està situat al carrer Mallorca. L’àrea perimetral del pessebre està envoltada de carreus romans i restes de columnes romanes. Com a novetat que presenta enguany destaca la petita col·lecció d’estris del camp: una màquina d’arrencar ceps, trills, carros de diferents tipologies, piques de pedra natural, entre d’altres. Les figures del pessebre són de tamany natural i també conté zones amb gespa natural que posteriorment es recicla pel manteniment dels jardins de la ciutat. Així mateix, totes les plantes d’horta i les de tipus forestal porten rètols informatius.

Pel que fa, al pessebre de Bonavista (ubicat a la plaça Constitució) compta amb animals vius. Una gàbia de fusta natural de grans dimensions per a allotjar al seu interior aus de diferents tipus: gallines, faisans, perdius, ànecs. Les figures del naixement també són de tamany natural i, com el del carrer Mallorca, també conté zones de gespa natural i plantes d’horta i forestal. Al costat dels dos pessebres hi ha un tió municipal perquè els nens puguin assajar la cançó.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta