Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2011 S'estrena a Tarragona l'exitós espectacle, 'Carmela, Lilí, Amanda', darrer premi Metropol a projectes de creació escènica

S'estrena a Tarragona l'exitós espectacle, 'Carmela, Lilí, Amanda', darrer premi Metropol a projectes de creació escènica

S'estrena a Tarragona l'exitós espectacle, 'Carmela, Lilí, Amanda', darrer premi Metropol a projectes de creació escènica

Divendres, 11 de noviembre, a les 21.30 h al Teatre Metropol
10/11/2011

En plena temporada de tardor del teatre Metropol i després de les exitoses actuacions de Truca un inspector i La llama Doble, arriba a Tarragona aquest divendres 11 de novembre el muntatge, Carmela, Lilí, Amanda, guanyador del Premi Metropol 2010 a la creació d’arts escèniques de l’Ajuntament de Tarragona.

Sota la direcció del tarragoní Marc Chornet i dramatúrgia d’ell mateix i Magda Puyo, el projecte compta amb un repartiment format per les també tarragonines Isabel Soriano, Noélia Pérez i Neus Pàmies. L’espectacle pretén fer un viatge musical cap a les vides de tres dones que van aconseguir engendrar els valors de llibertat i que reben el nom de les protagonistes de tres cançons que ens remeten a moments clau del segle XX: la Guerra Civil, la Segona Guerra Mundial i la postguerra. Tres moments reviscuts des de tres mirades peculiars, burletes i humanes.

Carmela, Lilí, Amanda és un espectacle basat en tres intèrprets enfrontades directament. Les seves capacitats interpretatives, vocals i musicals es presenten descarnadament a la recerca d'una poètica pròpia basada en la construcció d'un espai sonor totalment acústic i basat en les singulars veus de cadascuna de les actrius, sota la particular mirada del director Marc Chornet que, en aquesta ocasió, té el propòsit i el repte d'utilitzar la sensibilitat vers la música escènica de l'equip artístic amb el que ha decidit treballar. Projectant en les actrius la seva admiració personal cap a la dona del s.XX.  Lluny de deixar l’espectador indiferent, l’espectacle plasma una nova forma d’entendre tant el gènere musical com el retrat de les èpoques més convulses de la nostra història, aportant ironia, humor i música.

L’espectacle porta fent temporada durant cinc setmanes a la Sala Atrium de Barcelona obtenint un gran èxit com ho demostren les critiques i el gran volum de públic assistent.

L’obra té una durada d’una hora i deu minuts. Les entrades, de 12 i 15 €, es poden adquirir a les taquilles del Teatre Metropol i a través de les sucursals de Servicaixa.

Segells de reconeixement d’administració oberta