Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2012 Demà concert del Cor Al·leluia i Capella de Música Burés

Demà concert del Cor Al·leluia i Capella de Música Burés

Demà concert del Cor Al·leluia i Capella de Música Burés

Serà a l'església de Sant Miquel del Pla, a les 7 de la tarda.
27/04/2012

 

Demà dissabte, 28 d’abril, a les 7 de la tarda el Cor Al·leluia i la Capella de Música Burés oferiran un concert a l’Església de Sant Miquel del Pla (plaça Sant Miquel). L’acte, organitzat pel Cor Al·leluia, forma part del programa Tarragona Clàssica que coordina l’Ajuntament i s’emmarca en els actes de Tarragona 2012 Capital de la Cultura Catalana. L’entrada és gratuïta i l’aforament, limitat.

El Cor Al·leluia, fundat el Nadal de 1962 per Josepa Rosselló amb vocació de fer bona música a partir de les veus d’un grup de joves, la formació ben aviat obtingué gran prestigi no solament local, sinó també fora de les fronteres catalanes. Ha cantat obres de gran envergadura durant la seva història i ha viatjat repetidament per Europa. L’any 2005 va fer un gir total en el seu estil convertint-se en un cor de veus femenines, presentant els seus concerts en format d’espectacle. El seu repertori és d’estil modern, passant pel Gospel, els estandars americans i els musicals. Des de principis de 2011 és dirigit per Lucia Béresová.

La Capella de Música Burés va ser fundada l’any 1914 a partir d’un cor de caramelles al barri del Burés de Castellbell i el Vilar. Gràcies a l’empenta del mestre Florenci Vila, ràpidament adquirí una gran notorietat. Posteriorment va anar evolucionant a mans del mestre Gibert. Des de l’any 1980, conjuntament amb la Polifònica de Puig-reig, organitza el Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, per on ja han passat més d’un centenar de corals d’arreu del món. Des de principis de 2011 és dirigit per Lucia Béresová.

  • Organitza: Cor Al·leluia
  • Col·labora: Reial Germandat de Jesús Natzarè
  • Diputació de Tarragona
  • Ajuntament de Tarragona
Segells de reconeixement d’administració oberta