• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
 • Facebook de Tarragona Cultura
 • Twitter de Tarragona Cultura
 • You Tube de Tarragona Cultura
 • Instagram de Tarragona Cultura
 • Google Plus de Tarragona Cultura
 • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2012 ETC, FESTIVAL D’ESTIU DE TARRAGONA 2012

ETC, FESTIVAL D’ESTIU DE TARRAGONA 2012

ETC, FESTIVAL D’ESTIU DE TARRAGONA 2012 Els Amics de les Arts actuaran al Camp de mart el proper 4 d'agost dins l'ETC
Grans estrelles nacionals i internacionals brillaran a les nits d’estiu del Camp de Mart.
09/05/2012

Aquest dimecres s’ha presentat la programació del festival d’estiu ETC. Es tracta d’onze espectacles que tindran lloc entre els mesos de juliol i agost, amb un cartell d’artistes de renom a nivell nacional i internacional. Hi destaquen Pat Metheny, Manolo García, Buena Vista Social Club&Omara Portuondo, Concha Velasco i Els Amics de les Arts, entre altres.

Destaca també l’opera collage i participativa “L’Home del paraigua”, inspirada en la biografia del cooperant Vicenç Ferrer, en la qual hi participen més de 500 intèrprets. Aquest espectacle, emmarcat en Tarragona 2012, Capitalitat de la Cultura Tarragona, donarà el tret de sortida de l'ETC el proper 8 de juliol.

La tinent d’alcalde de Cultura, Carme Crespo ha expressat que “s’ha volgut fer una programació diversa i de qualitat. Això sense oblidar la participació de propostes culturals i artístiques rellevants de casa nostra. D’aquesta manera, fem visibles els agents artístics del territori”  i ha afegit que “en el marc de Tarragona 2012 creiem que és un objectiu bàsic i fonamental perquè així es reconeix la vàlua dels nostres creadors i agents culturals i artístics”.

També està previst el clàssic concert de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona amb un programa molt atractiu. L’ETC, festival d’Estiu de Tarragona 2012 està pensat per un gran equipament com el Teatre Auditori del Camp de Mart, situat en un marc incomparable, amb una oferta artística que ens posiciona com el gran Festival d’estiu del sud de Catalunya en un any en què Tarragona és la Capital de la Cultura Catalana 2012.

Crespo també ha destacat l’esforç de les empreses promotores que s’arrisquen. ”La complicitat de l’empresa privada que assumeix els reptes i el risc d’algunes propostes escèniques fa viable una programació de primer nivell”, ha dit.

 • Adjuntem tota la informació de l'ETC

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal