• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Google Plus de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2012 Inici de venda de la temporada de Tardor 2009 del Teatre Metropol

Inici de venda de la temporada de Tardor 2009 del Teatre Metropol

Inici de vendes de les entrades dels espectacles de la Temporada de Tardor del Teatre Metropol
19/10/2009

El proper dimarts 20 d’octubre s'inicia la venda d’entrades de la nova temporada de tardor del Teatre Metropol, que engegarà el proper 30 d’octubre amb la participació de grans artistes del panorama català com ara Emma Vilarasau, Àngels Gonyalons, Ramon Madaula i Julio Manrique, entre molts d’altres.

L’encarregada de donar el tret de sortida a la temporada el mateix 30 d’octubre serà la comèdia Cancun de Jordi Galceran, reconegut autor per l’èxit indiscutible d’El mètode Grönholm. El seguirà un Hamlet protagonitzat per Julio Manrique, que ha rebut per aquest paper el Premi de la Crítica 2009 a la millor interpretació.

Emma Vilarasau i Àngels Gonyalons interpretaran dues peces de Víctor Català el divendres 13 de novembre. Es tracta de dos dels monòlegs més coneguts d'aquest autor, La Infanticida i Germana Pau. Una setmana més tard, Ramon Madaula encapçala un repartiment de luxe en l’obra Una comèdia espanyola, l'obra més ambiciosa de Yasmina Reza, autora de grans èxits com ara Arte o Un Déu salvatge. Ambdues representacions estan incloses dins el certamen de la Tardor Literària.

La dansa, la música i la màgia també ompliran l’escenari del Metropol, de la mà de la companyia Plan B d’Arantxa Sagardoy, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Juan Tamariz, respectivament. Un dels clàssics de la temporada són les dues versions dels Pastorets, els de l’Associació La Salle i els de La Golfa, que com cada any ocuparan el teatre durant les vacances de Nadal.

Les entrades es poden adquirir a:

1. Les 24 hores del dia a les terminals de venda ServiCaixa (Tel. 902 332 211 / www.servicaixa.com)

2. A les Taquilles del Teatre Metropol. Horari: dimarts i dimecres de 18 a 20 h, de dijous a dissabte de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Del 20 al 24 d'octubre (abonaments i inici de vendes) de 12 a 14h i de 18 a  20h.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal