Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2012 S'acorda tirar endavant la Biennal de Castells

S'acorda tirar endavant la Biennal de Castells

S'acorda tirar endavant la Biennal de Castells

El projecte, que en el seu dia es va encarregar a Josep Bargalló, s’implementarà de manera progressiva i l'organització de l'esdeveniment anirà a càrrec de tècnics municipals
S'acorda tirar endavant la Biennal de Castells Imatge d'arxiu del Concurs de Castells.
04/01/2012

En la reunió ordinària del Consell Municipal de Castells que va tenir lloc ahir al vespre, s’ha acordat que el projecte de biennal de Castells -que en el seu dia es va encarregar a Josep Bargalló- s’implementi de manera progressiva.

Per aquest motiu, Bargalló serà comissionat per a la “Tarragona, Biennal de Castells, Patrimonis de la Humanitat” i haurà de vetllar per l'execució de la consolidació del projecte i del seguiment de l’organització del Concurs de Castells de Tarragona, en col·laboració amb la direcció d'aquest. El comissionat no tindrà cap relació laboral ni contractual amb l’Ajuntament i la seva tasca es farà sense cap contraprestació econòmica.

Pel que fa a l’estructura organitzativa del concurs per primera vegada en la història d’aquest esdeveniment, l’organització anirà a càrrec de tècnics municipals; Xavier Gonzàlez assumirà la direcció i coordinació del Concurs i Ester Roca n’assumirà la responsabilitat de la direcció castellera. Fins el passat Concurs, l’organització havia passat per diferents models de gestió, tots ells amb aportacions i fites importants que han fet del Concurs de Tarragona un gran referent del món casteller. Amb el creixement del projecte en el decurs dels anys i la futura i progressiva implantació de la Biennal, cal una gestió professionalitzada.

La Consellera de Cultura Carme Crespo ha dit “que vull fer especial esment de la bona i desinteressada feina feta en els darrers concursos per l’equip de persones que sota la direcció de Miquel Vendrell, van dur el concurs tarragoní al reconeixement actual”.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta