Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2013 Aquest dissabte actua Pitingo al Teatre Tarragona

Aquest dissabte actua Pitingo al Teatre Tarragona

Aquest dissabte actua Pitingo al Teatre Tarragona

Aquest dissabte 20 d’abril, dins la programació de temporada dels Teatres de Tarragona, el duet de Pitingo presentarà el seu nou espectacle "De tú a tú". Diumenge serà el torn de la cantata “El Capità Popocatepetl”, amb totes les entrades exhaurides
Aquest dissabte actua Pitingo al Teatre Tarragona Pitingo actuarà al Teatre Tarragona el dissabte 20 d'abril
17/04/2013

Aquest dissabte 20 d’abril, dins la programació de temporada dels Teatres de Tarragona, el duet de Pitingo actuarà a les 21.30 h al nou equipament. Antonio Manuel Álvarez Vélez, “Pitingo”, presenta el seu nou espectacle De tú a tú en el que ofereix al seu públic un recorregut pels seus grans èxits: la Soulería de Olé y Amén, cantant el seu flamenc més pur, més “jondo, soleás, granaínas, malagueñas i bulerías” que el cantaor de Huelva interpretarà acompanyat a la guitarra pel mestre Juan Carmona i les seves versions dels clàssics americans. A més, Pitingo ofereix també alguns dels seus darrers èxits del disc Malecón Street. Un gran espectacle, amb una reeixida tasca de producció, que recorre tots els èxits del cantant de Huelva i que no deixarà a ningú indiferent.
L’endemà diumenge a les 18h, el Teatre canviarà de gènere i omplirà l’escenari de corals infantils del territori que, juntament amb la Banda Juvenil Unió Musical de Tarragona, interpretaran la cantata El Capità Popocatepetl, una obra de Manel Camp amb cançons dels Beatles, Sisa, Els Pets i populars catalanes; sota la direcció musical de Josep Prats. Les entrades s’han exhaurit avui.

Segells de reconeixement d'administració oberta