• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Google Plus de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2013 Els Rolling Stones es tarragonitzen el Dia de la Música

Els Rolling Stones es tarragonitzen el Dia de la Música

Els Rolling Stones es tarragonitzen el Dia de la Música Cartell del concert dedicat als Rolling Stones
La Capsa de Música de la Tabacalera acollirà un concert dels artistes i grups de l'Associació de Músics de Tarragona.
13/06/2013

 

El proper 21 de juny Tarragona celebrarà de la mà de l’Associació de Músics de la ciutat, el dia de la Música. I aquest any ho farà, com ja és tradició, amb un concert tribut a un dels grans grups de la història de la música. En aquesta edició, els protagonistes seran els Rollings Stones. D’aquesta manera, la Capsa de Música (magatzem 1 de l’antiga fàbrica de la Tabacalera) acollirà, a partir de les 23 h (obertura de portes a les 22:30h ) un concert de versions de les millors cançons de la banda britànica de la mà d’una desena d’artistes i grups de l’aMt.

Rock&Roll Radio, Euler, Febrero, Evita Rogers, Underground Spirit, Oscárboles, Frank O’Lee Sons, Chusma, els cantants Rocío Romero, Chus Cano, Josep Maria Vives i l’aMt All Stars participen en aquest concert tan especial, interpretant més de 25 cançons dels Rolling Stones, la majoria sorgides del fèrtil tàndem creatiu Jagger & Richards: clàssics com Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Start me up, Wild horses, Miss you i també altres joies menys conegudes com el Memory motel.

The Rolling Stones és un dels noms fonamentals de la història de la música popular del segle XX. Van arrencar a principis dels 60 com uns de tants joves britànics que reinterpretaven els clàssics del r&b nord-americà per anar fent-se cada cop més grans en tots els sentits: més èxit, més popularitat, més influència i una paleta estilística més i més àmplia. I és que el repertori dels Stones és gairebé enciclopèdic: blues, soul, country, reggae, psicodèlia, disco... Vaja, com diuen ells mateixos, només és rock&roll però ens agrada.

El concert del proper 21 de juny coincideix amb els 50 anys de la publicació del primer disc de la banda britànica. L’entrada al concert és gratuïta. Els menors de setze anys han d’anar acompanyats dels seus pares o tutors.

Aquest és el setè any consecutiu que l’aMt i l’Ajuntament de Tarragona celebren de la mà el Dia de la Música amb un concert tribut. En anys anteriors, aquest va estar dedicat als Beatles, Elvis Presley, Bob Marley, Queen, la música pop feta a Catalunya i els anys de la Movida.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal