Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2013 Nous entorns virtuals per a la cultura i el patrimoni

Nous entorns virtuals per a la cultura i el patrimoni

Nous entorns virtuals per a la cultura i el patrimoni

La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes ha dut a terme una renovació dels seus espais webs amb l’objectiu d’oferir una informació més clara i integradora de la cultura
21/08/2013


La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes ha dut a terme una renovació dels webs de Cultura i Patrimoni amb l’objectiu d’oferir una informació més clara i integradora de la cultura que es fa a tota la ciutat. L’àmbit digital és cada cop l’espai més visitat a l’hora de cercar informació sobre les activitats culturals permanents i puntuals, de manera que aquest canvi s’ha realitzat a partir de la necessitat de millorar aquest servei.

En aquest sentit, el web de Patrimoni, per exemple, incorpora una informació més accessible de tota la riquesa que li ha valgut la declaració de Patrimoni Mundial de la Humanitat i també mostra informació sobre altres espais d’història importants. Alhora, inclou més continguts de caràcter turístic, conscient que molta part dels nostres visitants s’interessen per aquest patrimoni amb què la ciutat compta. Pel que fa al web de Cultura, manté diversos canals temàtics que permeten accedir a les diverses àrees culturals, així com la visió de la cultura que cada mes ofereix una personalitat de Tarragona al butlletí Públics, la qual fa les seves recomanacions personals d’allò que més li agrada.

Les dues webs es connecten a través d’un menú superior comú que integra aquells continguts que afecten les dues àrees de manera global i integren els diversos elements de la plataforma virtual de Tarragona Cultura: les xarxes socials, el T/blog, el butlletí digital Públics i l’agenda cultural, que, en els darrers mesos ha experimentat un procés de millora molt substancial, ja que té la vocació d’incloure totes les activitats que es fan a la ciutat tant en la seva versió web com en l’aplicatiu per a mòbil (Agenda Cultural de Tarragona). Des d'aquest menú superior també es pot accedir a nous continguts, com ara una primera relació dels equipaments culturals de la ciutat o un enumeració cronològica dels principals cicles i festivals que s'hi celebren.

En aquests moments, els webs encara estan en període de proves i, per tant, pot ser que algun element no funcioni del tot correctament en algun moment donat; en els propers dies, però, ja estarà accessibles de manera completa.

Segells de reconeixement d'administració oberta