• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2013 S'inaugura la segona etapa de l'Estació Creactiva amb l'artista tarragoní Tziqui Artworks

S'inaugura la segona etapa de l'Estació Creactiva amb l'artista tarragoní Tziqui Artworks

L'obra es plasma a les parets de l'estació i l'artista ha comptat amb la participació dels usuaris per al desenvolupament del mur artístic
24/07/2013

 

Demà dijous 25 de juliol, a les 20 h, s’inaugura la intervenció de l’artista tarragoní Tziqui Artworks a l’estació de busos de Tarragona, que obre la segona etapa d'Estació Creactiva amb l’obra El que espera.

La proposta de Tziqui Artworks és un programa d'intervencions artístiques que volen entrar en diàleg amb el ciutadà. L'obra es plasma a les parets de l'estació, comptant amb la participació dels ciutadans per al desenvolupament del mur artístic. Aquest esdeveniment té com a objectiu subratllar la importància de l'espai públic, potenciar la funció de la vida urbana i reivindicar la diversitat de funcions que pot acollir i la seva capacitat d'estimular la creativitat ciutadana.

El projecte Estació Creactiva va sorgir amb el conveni originat per l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) i l'Associació Künstainer com a programa d'intervencions efímeres en l'espai públic, les quals reflexionen des del nostre entorn social i cultural més immediat. És un programa que proposa la diversificació d'usos dels llocs comuns i durant un any mostrarà una col·lecció d'art contemporani d'intervencions a l'espai públic.

Estació Creactiva és un projecte de l'Associació Künstainer; en aquesta segona etapa, rep el patrocini de Repsol, la col·laboració i l'acolliment de l'Empresa Municipal de Transports i les aportacions de Pintures Padrell i Arola Editors.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal