Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 "Celtic Legends" aterra des d'Irlanda a El Palau

"Celtic Legends" aterra des d'Irlanda a El Palau

"Celtic Legends" aterra des d'Irlanda a El Palau

L’espectacle de dansa compta amb música 100% en directe
23/12/2014

 

L’espectacle "Celtic Legends" arriba a El Palau el proper diumenge 4 de gener a les 18.00 h. Nascut l’any 2001 a les muntanyes salvatges i belles de Connemara, a Irlanda, "Celtic Legends" ha viatjat per tot el món amb un espectacle banyat per la cultura tradicional de la música i la dansa irlandesa. L’espectacle compta amb música 100% en directe i aquesta, unida a la dansa, crea una atmosfera que ha aconseguit seduir el públic irlandès i internacional, traslladant-los a les seves terres, la seva cultura....

El Director Musical és Sean McCarthy, amplament reconegut com un dels millors gaiters del món, i la coreògrafa Jacintha Sharpe, mundialment coneguda i valorada pels ballarins a causa de la creació de peces que combinen la tradició de la dansa amb la música en viu. Un grup humà compost per 30 persones, entre músics i ballarins. Artistes que ofereixen amb entusiasme i passió un espectacle diferent cada dia, transmetent tota l’energia salvatge i electritzant de la música celta.

El preu de les entrades és de 25€ + despeses de distribució i es poden adquirir en línia a www.ticketmaster.es i a partir de les 17 h. al Palau de Congressos el mateix dia de l’espectacle.

Segells de reconeixement d’administració oberta