Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 Convocat el concurs fotogràfic #FandelConcurs

Convocat el concurs fotogràfic #FandelConcurs

Convocat el concurs fotogràfic #FandelConcurs

Amb motiu del Concurs de Castells i amb el patrocini exclusiu d'Estrella Damm
Convocat el concurs fotogràfic #FandelConcurs 'Glòria', d'Antoni Coll, 1r premi del concurs d'Instagram de 2012
26/09/2014


Tarragona Cultura, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i d’InstagramersTGN, ha convocat, al llarg de l’any, el concurs fotogràfic a Instagram #FandeTGN, amb l'objectiu d'incentivar que els ciutadans de Tarragona mostrin el que els agrada més de la ciutat, facin recomanacions i expliquin les seves preferències culturals a través de la fotografia.

Ara, amb motiu del Concurs de Castells i amb el patrocini exclusiu d’Estrella Damm, es convoca una edició especial d’aquest repte: el #FandelConcurs. Per participar-hi només cal que etiqueteu les vostres millors imatges relacionades amb les tres jornades de l’esdeveniment (28 de setembre i 4 i 5 d’octubre) amb #FandelConcurs a la xarxa social Instagram entre el 28 de setembre i el 12 d’octubre.

Posteriorment, un jurat format pels fotògrafs Antoni Coll i David Oliete farà una selecció de 5 imatges finalistes i la primera guanyadora es decidirà per votació popular entre els usuaris d'Instagram. De la mateixa manera, la segona i tercera guanyadores també es destriaran mitjançant els vots (o likes) que aquestes imatges rebin al perfil d'Instagram de @tgncultura.

Algunes de les imatges que hi participin es mostraran a través dels videomarcadors de la Tarraco Arena Plaça a les dues jornades del Concurs de Castells dels dies 4 i 5 d’octubre.

Es concediran 3 premis especials Estrella Damm:

Primer. Un viatge (transport i hotel) de cap de setmana a les Illes Balears per a dues persones.
Segon. Un cap de setmana per a sis persones en una casa rural a Catalunya (no inclou el transport).
Tercer. Un sopar romàntic per dues persones a l’AQ Restaurant de Tarragona.


Bases generals del concurs:

 • Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l'autora material de l'obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
 • El participants han de ser majors de divuit anys.
 • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
 • Les imatges participants s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #FandelConcurs. Només entraran a concurs les fotografies preses i etiquetades del 28 de setembre al 12 d’octubre.
 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles imatges que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
 • Les imatges guanyadora i finalistes es publicaran al butlletí digital de recomanacions culturals Fan de TGN del mes de novembre.
 • El veredicte es publicarà a les xarxes socials de Tarragona Cultura, Tarragona Turisme i InstagramersTGN.
 • L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges presentades durant el període de promoció del concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació. Posteriorment només ho podrà fer prèvia autorització de l’autor de la fotografia.
 • La participació suposa l'acceptació d'aquestes bases i la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge en el cas de les fotografies finalistes i guanyadora.
 • El període per participar-hi finalitza el 12 d’octubre a les 23 h.
Segells de reconeixement d’administració oberta