• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2014 Demà engega la Temporada de Teatres de Tarragona, amb l'espectacle "Barcelona" amb les entrades exhaurides

Demà engega la Temporada de Teatres de Tarragona, amb l'espectacle "Barcelona" amb les entrades exhaurides

Demà engega la Temporada de Teatres de Tarragona, amb l'espectacle "Barcelona" amb les entrades exhaurides Emma Vilarasau i Míriam Iscla protagonitzen "Barcelona"
Emma Vilarasau i Míriam Iscla, sota la direcció de Pere Riera, protagonitzen una història estrenada al Teatre Nacional de Catalunya, revivint a dues dones que es retroben en una ciutat envoltada de postguerra i alhora esperançada.
04/03/2014

Demà dimecres 5 de març a les 21h al Teatre Tarragona engega la nova temporada de Teatres de Tarragona març-juny 2014, amb l’obra Barcelona, que ja té totes les entrades exhaurides.

Comencen així quatre mesos d’intensa programació teatral, abarcant molts gèneres de les arts escèniques altament desitjats pels diferents públics, com són el teatre, l’òpera, la dansa, els espectacles infantils, etc...entre molts d’altres. Aquesta mateixa setmana hi ha un segon espectacle, que serà l’estrena d’un nou espectacle de la companyia Plan B d’Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo, prevista per dissabte 8 de març a les 21.30h, també al Tarragona.


Així doncs, 26 obres de capçalera, que sumen un total de 130 actes de companyies professionals i amateurs, de programació estable i de cicles ja consolidats a la ciutat com el Dia Internacional de la Dansa, la Mostra de Teatre Jove, el Festival Dixieland o els Premis Literaris, entre d’altres, amb la participació de més de 40 entitats de la ciutat.
Pel que fa a Barcelona, Emma Vilarasau i Míriam Iscla, sota la direcció de Pere Riera, protagonitzen una història estrenada al Teatre Nacional de Catalunya, revivint a dues dones que es retroben en una ciutat envoltada de postguerra i alhora esperançada.

Accés al llibret de la Temporada març-juny dels Teatres de Tarragona

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal