• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2014 Dissabte se celebrarà la II Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller

Dissabte se celebrarà la II Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller

Dissabte se celebrarà la II Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller Programa de les Jornades
Incorpora tallers sobre el micromecenatge, la protecció de dades, l'elaboració d'un pla estratègic, la confecció d'un calendari ajustat a les necessitats de la colla o la comunicació.
27/06/2014

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona coorganitzen la II edició de la Jornada de Bones Practiques de Gestió en el Món Casteller, que se celebrarà a la nostra ciutat el proper dissabte, dia 28 de juny, al Seminari. Aquesta és la segona edició d'una jornada que va arrencar l'any passat a Badalona i que vol esdevenir un referent, tal com ja ho són les Jornades de Prevenció de Lesions en un altre àmbit. S'espera una assistència d’unes 150 persones.
Com a novetat, la II edició incorpora tallers a escollir que estaran dedicats a temes com el micromecenatge, la protecció de dades, l'elaboració d'un pla estratègic, la confecció d'un calendari ajustat a les necessitats de la colla o la comunicació. També hi haurà una xerrada inaugural sobre Castells i Turisme, a càrrec del doctor de la URV Jaume Gené i una taula rodona final sobre els models de junta. La inscripció és gratuïta.
La Jornada compta amb el suport econòmic de Repsol a Tarragona i del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Aquesta activitat forma part del programa de Tarragona Ciutat de Castells que va començar el passat dimarts amb la diada castellera de Sant Joan a la plaça de la Font.

Accés al programa complet de les activitats

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal