Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 El Concurs DO TGNA fa públic els sis grups finalistes d'enguany

El Concurs DO TGNA fa públic els sis grups finalistes d'enguany

El Concurs DO TGNA fa públic els sis grups finalistes d'enguany

Els grups seleccionats han estat Ivory, Göttemberg, The Krav Maga, Oslo, Oscárboles i Sifóra Kemfai Elföll.
El Concurs DO TGNA fa públic els sis grups finalistes d'enguany El grup Ivory ha estat seleccionat en primer lloc en la 24a edició del DO TGNA
16/07/2014

El jurat del concurs muscial DO TGNA es va reunir el passat 12 de juliol a la Capsa de Música per decidir quines de les 40 propostes rebudes en la 24ª edició del concurs musical D.O. TGNA, eren finalment les escollides. Així doncs, els sis grups seleccionats que actuaran a la final del 24 DO TGNA el dia 22 de setembre dins de les festes de Santa Tecla i en absolut directe a la Capsa de Música, són:

  1. Ivory amb 105 punts
  2. Göttemberg amb 101 punts
  3. The Krav Maga amb 101 punts
  4. Oslo amb 95 punts
  5. Oscàrboles amb 94 punts
  6. Simfóra Kemfai Foll amb 93 punts


Grups de reserva:

  • Pau Saura, amb 92 punts
  • Aduna, amb 90 punts
  • Marc Köoel, amb 89 punts


A banda dels vots de cadascun dels membres de la comissió artística, també es tindrà en compte el vot popular, que es podrà realitzar el mateix dia del concert. Així doncs, el guanyador del 24 DO TGNA rebrà un premi de 1.500€ i un val de 300€ per adquirir equipament musical a les botigues de Rock&Clàssics, una actuació promocional a la Fira de Música al carrer de Vila-Seca FIM 2015, una actuació professional remunerada al XVI Festival aMt Tabacalera 2015 més una actuació a un esdeveniment de la DO de vins Tarragona durant el 2015.

Els cinc finalistes restants, participaran durant el 2015 a la Programació musical Estable DO derivada del concurs realitzant actuacions musicals a la Capsa de Música.

Per a més informació: www.musicstgn.com

Segells de reconeixement d’administració oberta