Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 El Festival "El Més Petit de Tots" s'incopora a la nova Temporada de Tardor dels Teatres

El Festival "El Més Petit de Tots" s'incopora a la nova Temporada de Tardor dels Teatres

El Festival "El Més Petit de Tots" s'incopora a la nova Temporada de Tardor dels Teatres

Fins a vint espectacles conformaran la nova programació amb teatre, dansa, òpera i música
El Festival "El Més Petit de Tots" s'incopora a la nova Temporada de Tardor dels Teatres La regidora de Cultura, Begoña Floria, acompanyada dels agents culturals implicats en la Temporada de Tardor
16/09/2014

La darrera temporada d’hivern-primavera 2014 dels Teatres de Tarragona, va tancar amb una molt positiva xifra de 48.500 espectadors, consolidant així l’èxit assolit en les dues primeres temporades d’aquesta nova programació conjunta. Així doncs, la programació que s’ha presentat avui mostra un model continuïsta, que dóna espai a les arts escèniques del territori, al teatre de més èxit del moment i també abarca diferents arts, com són el ballet i la música; però enguany a més, aposta per una nova proposta que a més es fa visible a tot el país ja que Tarragona s’hi incorpora. Es tracta del Festival El més Petit de Tots, en què partcipen nou teatres més de Catalunya, un certamen dedicat al més menuts de la família i que comptarà amb dos espectacles fets especialment per a un públic molt jove: de 0 a 3 anys.

Es tracta d’una banda de Little night, un espectacle que comptarà amb tres passis matinals el diumenge 16 de novembre al Teatre Tarragona; una experiència audiovisual interactiva per als més petits de la família i d’altra banda, l’espectacle de titelles vingut del Brasil Meu Jardim, que es podrà veure al Metropol el 22 de novembre a les 18h.

Aquesta nova temporada, que abarca del 24 d’octubre fins al 18 de gener de 2015, sumarà fins a 20 espectacles amb noms i propostes molt rellevants: El zoo de vidre amb Míriam Iscla, La Partida amb Ramon Madaula, Losers, l’òpera Lucia di Lammermoor, Antonio Díaz-Mago Pop amb un espectacle que està trencant tots els rècords, Joan Colomo, el Ballet Flamenco de Andalucía, el Ballet Nacional de Moscou, Hamlet a la sala escenari, entre moltes d’altres propostes.

Accés al llibret de la programació de Tardor 2014

L'Ajuntament renova el compromís d’acompanyar i donar suport a les inciatives més rellevants del territori amb la continuïtat del Cicle de concerts que ens oferix l’Orquestra Camera Musicae, la coorganitzatció d’espectacles amb el Festival Teatre Màgic, l’Eclèctic Festival i l’estrena de la Cantata infantil Amics de pedra, en què participaran nou-cents alumnes de la ciutat. Els Teatres de Tarragona complementen el seu programa cultural amb els Cicles habituals de Dimarts musicals, les Escoles val al teatre, Escena Tarragona i el Fòrum de l’Espectador, fonamentant la seva vocació de servei públic. Un projecte de ciutat que compta amb la col·laboració i participación d’un gran nombre d’entitats i grups de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta