Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 El Festival MirallSonor avança els primers concerts d'aquesta 5a edició a Tarragona

El Festival MirallSonor avança els primers concerts d'aquesta 5a edició a Tarragona

El Festival MirallSonor avança els primers concerts d'aquesta 5a edició a Tarragona

Tindrà lloc del 12 al 15 de juny a diferents espais de la ciutat
02/06/2014


>
Us avancem els primers concerts d'aquesta 5a edició. Trobareu tota la informació a la seva web

 

Dijous 12/06 La Cantonada 20 h.
JUNE MADRONA & FLOWERS FROM THE MAN WHO SHOT YOUR COUSIN


June Madrona: Procedents de les muntanyes forestals de Cascadia i de la bohèmia Olympia, la música de June Madrona relata contes de bogeria, de secrets familiars, passejades en cotxe pel desert i d'amors de totes les classes. Basada en la música i lletres de Ross Cowman, la banda ha girat en diverses ocasions per Estats Units, Canadà i Europa, tocant en festivals, sales de concerts, estacions de tren, centres culturals al llarg del camí.
Entrades: 3 €
Més informació: https://www.youtube.com/watch?v=dpa2QaLFeKs

Flowers from the man who shot your cousin: els seus companys de viatge en aquesta ocasió són els francesos que poden ser facilment comparats a les obres de Leonard Cohen o Smog, amb composicions denses i fosques que costa que s'esvaeixin.
Més informació https://www.youtube.com/watch?v=ajzyKhdCxIA

Div. 13/06 Espai Jove La Palmera 22 h
CÁLIDO HOME I RAMON MIRABET

Ramon Mirabet: I és que les petites coses són les que al final acaben sent les més importants: Pell de gallina al descobrir-lo en directe al Festival Hivernacle (Vilafranca), amb una barreja d’energia desbocada, melodies de vellut per sentir a cau d’orella i passió per les coses senzilles i cuidades al mínim detall, va ser extraordinari. Ara l'hem programat també al mirallsonor perquè ens va deixar embadalits, en directe ens oferirà les cançons del seu disc Happy Days, en una nit única compartida amb el duet Cálido Home.
Més informació: https://www.youtube.com/watch?v=txHvKc2Ap-s

Cálido Home: són una parella musical amb bones cançons, grans melodies i un nom que retrata perfectament el que fan. Un directe amb molta personalitat que deixa el públic embadalit allà on va. El seu nou disc es diu "Vulpes Vulpes" i l'ha editat BCore fa pocs .

Entrades: Anticipades 6 € (inclou consumició) atrapalo.com, Shiva Music (Tarragona) i bat a bat (Reus). / Taquilla 8 €mesos. Vine a descobrir-los al mirallsonor!

Més informació: https://www.youtube.com/watch?v=p7_-5EwmfBw

Segells de reconeixement d’administració oberta