Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 El Teler de Llum - Centre d'Art de Tarragona presenta les línies de treball

El Teler de Llum - Centre d'Art de Tarragona presenta les línies de treball

El Teler de Llum - Centre d'Art de Tarragona presenta les línies de treball

Els artistes de la ciutat s’han bolcat a participar en els projectes
10/07/2014

El Teler de Llum - Centre d’Art de Tarragona continua treballant per ser un referent al territori, i avui ho fa presentant les noves propostes sorgides de la convocatòria pública del passat mes d’abril, per a presentar projectes tant de mediació com de difusió; com a principals línies de treball a l’entorn de l’art contemporani.

Finalment són deu projectes els que portaran l’Art a la ciutat; que corresponen al programa de difusió i dos projectes escollits, dins el programa de mediació, els que giraran a l’entorn del concepte l’Art i tu i una tercera vessant que s’incorpora que és l’Art Web. Així doncs, el Teler de Llum ja compta amb una xarxa de projectes on la ciutat es converteix en un escenari amb "tot l'espai per a l'art".

Les propostes han estat moltes i de qualitat, vingudes dels als artistes de la ciutat que han entès el projecte i ràpidament s'han bolcat a fer possible aquesta xarxa d’activitats a l’entorn de l’art contemporani, aplicant el model del Banc de la Cultura, on el Teler és un catalitzador, un projecte que facilita que les coses succeeixin i es visibilitzin.

L’Art a la ciutatArt i Ciutat

Programa de difusió que vol experimentar en projectes expositius en lloc poc convencionals o que fins ara no s’havien pensat com a espais per mostrar-hi art. Es donarà suport a la creació, a la producció i al desenvolupament de projectes artístics en context. Són:

  • Lo importante és la base. Amb els nens i nenes de Campclar
  • Estació Expandida. Ampliació de l’àmbit d’acció d’Estació Creactiva
  • Display. Projecte d’intervenció artística a l’espai públic
  • Artiga, espai de creació. Revista d’art i pensament contemporani
  • Murs que parlen. Projecte d’art urbà
  • Pantalla Tabacalera, Pantalles i RiSC. Eines per difondre l’art visual
  • Tinglado 2. Espai expositiu

L’Art i tuArt i tu

Programa de mediació que vol desenvolupar accions artístiques que es despleguin en diversos àmbits: el social, l’educatiu, l’empresarial...es duran a terme accions que integrin l’art i la creativitat en les diferents realitats quotidianes de la ciutadania.

  • La Capsa Ambulant d’Artistes. Joan Rioné i Esther Canals presenten una capsa mòbil que amaga un artista i el seu univers i que anirà movent-se a diferents punts de la ciutat a través de les “accions públiques” i a diferents centres educatius , socials i artístics amb un pla pedagògic, a través de les “accions paral·leles”.
  • Transmissions. L’equip de Künstainer és al capdavant d’un programa de producció artística interdisciplinar que pretén plantejar el paper de l’art en la societat. El projecte es plasmarà amb 12 treballs de 12 creadors del Camp de Tarragona, que donaran peu a una exposició col·lectiva de caràcter itinerant.


Art Web  Art web

Enguany es farà una acció que vol aprofitar els recursos de la geocalització i la realitat augmentada que ofereix el web 3.0 per traçar un circuit ciutadà que permeti sobreposar-hi un recorregut sonor.

Accés al dossier complet dels projectes

Segells de reconeixement d'administració oberta