Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 Es presenta la Capsa Ambulant d'Artistes

Es presenta la Capsa Ambulant d'Artistes

Es presenta la Capsa Ambulant d'Artistes

Un nou projecte de mediació d'El Teler de Llum
25/09/2014

Aquest dissabte dia 27 de setembre a les 12 h davant del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11) es presenta la Capsa Ambulant d'Artistes, un nou projecte de mediació de El Teler de Llum, Centre d'Art de Tarragona, impulsat per Joan Rioné i Esther Canals. Aquesta primera acció girarà al voltant de l'artista ARMAND i hi intervindran MÒNICA GLAENZEL (actriu), MERITXELL CUCURELLA-JORBA (poeta) i RAMON POMBO (paleta jubilat i músic)

Descripció del projecte
La Capsa Ambulant d'Artistes és una sorpresa. Un escenari farcit d’històries, un espai de descoberta mòbil que amaga un artista i el seu univers. Aquest és un projecte de mediació d'El Teler de Llum on es desenvoluparan dos tipus d’accions de mediació: d’una banda les Accions públiques i de l’altra les Accions paral·leles o pla pedagògic.

En les Accions públiques la Capsa viatjarà a diferents llocs de la ciutat (aquest dissabte davant del Teatre Tarragona) per mostrar el seu interior a un públic que descobreix i participa. Aquestes accions pretenen donar a conèixer l’artista a través de la seva pròpia veu, la de la seva obra i altres veus que enriqueixen el contingut del discurs.

En les Accions paral·leles es desenvolupa el pla pedagògic del projecte: tallers que generen experiències d’ensenyament –aprenentatge amb l’art contemporani com a punt de partida. Aquestes accions ofereixen uns recursos adaptats a cada un dels centres als quals anirà la Capsa (escoles, instituts, la presó, centres de menors, casals de gent gran…), amb l’objectiu que tothom prengui consciència de la seva pròpia capacitat d’expressió.

Apropar l'art contemporani a tothom, el valor de la descoberta
La Capsa Ambulant d'Artistes es basa en la sorpresa i la descoberta per tal d'apropar artistes contemporanis i la seva obra a tota mena de públic; es pretén crear experiències positives entorn l'art on la curiositat i la interacció vertebrin la narració.

Aquest és un projecte on l’espectador pot convertir-se en l’autèntic protagonista. És per això que la Capsa Ambulant d'Artistes té portes obertes però també portes tancades que cal obrir.

> Per a més informació sobre el projecte, visiteu el seu web: http://capsambulant.wordpress.com/

Segells de reconeixement d’administració oberta