Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2014 La Mostra de Teatre Jove abaixa el teló amb una assistència de 3.000 espectadors

La Mostra de Teatre Jove abaixa el teló amb una assistència de 3.000 espectadors

La Mostra de Teatre Jove abaixa el teló amb una assistència de 3.000 espectadors

La companyia L’Enramada juvenil tanca la 21 edició
La Mostra de Teatre Jove abaixa el teló amb una assistència de 3.000 espectadors Adrià, un torero català, de L'enramada juvenil va tancar la 21a Mostra de Teatre Jove de Tarragona
26/06/2014

El grup de teatre L’enramada juvenil, que estrenava el seu primer any a la Mostra de Teatre Jove, va cloure ahir aquest cicle de teatre amateur de més trajectòria a la ciutat de Tarragona amb la representació de l’obra “Adrià, un torero català” d’Assumpta Gonzàlez.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha valorat positivament aquesta nova edició de la Mostra de Teatre Jove i ha afirmat que “la Mostra és una oportunitat per als grups de teatre tarragonins perquè donen a conèixer el seu treball, doncs mitjançant la programació municipal poden desenvolupar i presentar les seves obres al públic”. En aquest sentit, ha destacat que “la Mostra ha tingut 3000 espectadors”.

Enguany hi han participat tretze grups , quatre de centres educatius i nou de teatre amateur. Els participants han estat: Secció jove Torralba Teatre, CIA Seven 6, Scenicum cia, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, Grup de teatre del col•legi L’Estonnac, CET Teatre, Ditiràmbics Teatre, Tornavis Teatre, (H)istrionis Teatre, la Faixsula (Faixa suada de l’àvia), The Backstage i l’Enramada Juvenil.

La Mostra s’ha desenvolupat durant tretze dies dels mesos d’abril, maig i juny al Teatre Metropol; el gènere teatral amb més presència ha estat la comèdia.

Les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament han comptat amb el suport d’un Consell Assessor que ha acompanyat els grups en el seu procés de creació i, just representades les obres, emeten una acta de valoració la qual traspassen a les companyies. Aquest Consell Assessor ha estat format per Marta Grau, Menuda Tàpias, Arturo Benítez, Joan Pascual i Joan Rioné.

Segells de reconeixement d’administració oberta