• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2014 Les actrius de T de Teatre, Chucho Valdés i "El Crèdit" obren el Festival d'Estiu

Les actrius de T de Teatre, Chucho Valdés i "El Crèdit" obren el Festival d'Estiu

Les actrius de T de Teatre, Chucho Valdés i "El Crèdit" obren el Festival d'Estiu T de Teatre obrira l'ETC amb "Dones com jo"
L'ETC - Festival d'Estiu de Tarragona oferirà 18 espectacles fins al 19 de setembre
08/07/2014

El Festival d’Estiu de Tarragona ETC 2014 comença aquest dijous 10 de juliol amb un nou escenari, el Teatre Tarragona, que s’inclou en la programació, amb la companyia T de Teatre que presenten l’obra Dones com jo. L’endemà divendres, tindrà lloc l’esperat concert de Chucho Valdés,Chucho Valdes ja al Teatre Auditori del Camp de Mart i el seguiran la dansa de Kodo i l’èxit de El crèdit, altra vegada al Teatre. El Festival engega doncs, ben potent reunint enguany una programació molt complerta i molt variada, atenent l’interès de tots els públics, tan fidels al Festival com de nous.

Així doncs del 10 de juliol al 19 de setembre s’oferiran 18 espectacles, tres d’ells teatrals, 12 musicals i 3 més espectacles de gran format que, com a novetat es traslladaran alguns d’ells al Teatre Tarragona, a banda dels escenaris tradicionals de l’estiu com són la Tàrraco Arena Plaça o el majestuós Auditori del Camp de Mart.Kodo

En l’àmbit de la música, a més, tres de les produccions són d’àmbit local i amb col·laboració municipal, amb prou rellevància com per formar part, un any més, de la programació. D’una banda el concert de la Setmana Cantant, efemèride que organitza cada tres anys el Cor Ciutat de Tarragona i que porta a la ciutat més de 300 cantaires de tot Europa i aconsegueix durant una setmana muntar un espectacle d’alt nivell com és el cas d’enguany, la Cantata Saint Nicolas de Benjamin Britten. També ho són el concert de la Banda Simfònica Unió Musical i el de la Jove Orquestra Intercomarcal, en col•laboració amb la Lliga contra el càncer.

Més informació i venda d’entrades a: www.festivaldestiudetarragona.cat

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal