• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2014 Musical, titelles i circ: les tres propostes familiars als Teatres de Tarragona

Musical, titelles i circ: les tres propostes familiars als Teatres de Tarragona

Musical, titelles i circ: les tres propostes familiars als Teatres de Tarragona "La Ventafocs", una innovadora versió del clàssic a l'estil de Grease
La nova programació de març-juny 2014 presenta tres espectacles de caire ben diferenciat: el musical de La Ventafocs, les titelles de Gulliver a Lil·liput i el circ de Do not Disturb.
13/03/2014

Seguint en la línia d’arribar a tots els públics i obrir el teatre i les arts escèniques en general a la ciutat, la nova programació de Teatres març-juny 2014 presenta tres espectacles familiars, de caire ben diferenciat per abastir encara millor les necessitats dels més petits i joves espectadors. D’una banda aquest diumenge 16 de març es podrà veure un musical al ritme dels anys 50 inspirat en la història de La Ventafocs. De la mà de La Roda Produccions, un equip de cantants i ballarins pujaran dalt l’escenari per mostrar aquesta innovadora versió del clàssic a l’estil de Grease.
El mes següent, el 26 d’abril, serà el torn de les titelles, amb l’acurada i delicada peça de Gulliver al país de Lil·liput que es podrà veure al Metropol. A partir de la famosa novel•la de Joanathan Swift, Joan Vallvé, vingut del Centre de Titelles de Lleida, ens presenta la grandesa d’una història de temences, fragilitat, però sobretot d’amistat.
I finalment, el 31 de maig hi haurà lloc pel circ. L’espectacle Do not Disturb aterrarà al Tarragona com una de les obres més aclamades per la crítica i públic dels darrers anys. La companyia Vaivén Circo ens trasllada al dia a dia d’una fàbrica de principis del segle XX on quatre personatges es belluguen al ritme de circ i ens expliquen històries trepidants.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal