• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2014 Norma i La Bohème, les òperes per a aquesta Temporada de Teatres de Tarragona

Norma i La Bohème, les òperes per a aquesta Temporada de Teatres de Tarragona

Norma i La Bohème, les òperes per a aquesta Temporada de Teatres de Tarragona "Norma" es representarà al Teatre Tarragona el 14 de març
El proper divendres 14 de març es representarà Norma, de Vicenzo Bellini, a càrrec del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabavell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.
12/03/2014

El proper divendres 14 de març a les 21h arriba la primera òpera de la nova temporada de Teatres, una vegada més, de la mà dels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’obra mestra de Vincenzo Bellini, Norma amb gairebé totes les entrades exhaurides a dia d’avui, es podrà veure per primera vegada a Tarragona. Dalt l’escenari, dues joves intèrprets fan els papers protagonistes i acompanyades de la resta del cor i orquestra conformen una gran òpera dramàtica: la història d’amors, desamors i venjances amb final tràgic.
Pel que fa a la difusió del coneixement de les arts escèniques i per aquesta ocasió, es proposen dues activitats del Fòrum de l’espectador: la primera avui mateix, dimecres 12 de març a els 19.30h a l’Antiga Audiència amb una conferència en profunditat sobre aquesta òpera i l’altra proposta, que es farà el mateix divendres 14 de març a les 20h, una hora abans de l’inici de l’espectacle, on també es farà una breu introducció a aquesta peça de Bellini. Totes dues xerrades aniran a càrrec de Josep Maria Rota, musicòleg, i són d’accés lliure.
Després de La Traviata i la Flauta Màgica en les dues temporades de Teatres de Tarragona anteriors, amb la nova programació a la mà, podrem gaudir també, a banda de Norma, amb La Bohème de Giacomo Puccini el proper 18 de maig; una de les òperes més estimades pel públic general i expert i més representades a tot el món.

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal