Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Arriba la 3a edició del FITT - Festival Internacional de Teatre de Tarragona

Arriba la 3a edició del FITT - Festival Internacional de Teatre de Tarragona

Arriba la 3a edició del FITT - Festival Internacional de Teatre de Tarragona

Dl 17 al 21 de juny es podrà gaudir de 6 espectacles internacionals i està organitzat per la Sala Trono
Arriba la 3a edició del FITT - Festival Internacional de Teatre de Tarragona Jordi Agràs, Begoña Floria i Joan Negrié. A baix, l’equip del FITT i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions externes del patrocinador Repsol. (Foto: Laia Marín)
19/05/2015


El III Festival Internacional de Teatre de Tarragona - Fitt 2015 es realitzarà del 17 al 21 de juny a Tarragona en diversos espais de la Part Alta de Tarragona. El FITT 2015 presenta una oferta de teatre, circ, música i dansa que combina la presència de companyies de prestigi internacional amb una aposta ferma per la nostra escena. Durant 5 dies, podrem gaudir de 6 espectacles, que són:

  • The elephant in the room, per la Cia. Cirque le Roux (França)
  • Homo ridens Tarragona, per la Cia. Teatro Sotterraneo (Itàlia)
  • Mi gran obra (un proyecto ambicioso), de David Espinosa (Catalunya)
  • Fugit, de la Cia. Kamtchàtka (internacional) Llibert, de Gemma Brió (Catalunya)
  • Esperança Dinamita, de la Cia. Le Croupier (Catalunya)

 

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona està organitzat per la Sala Trono i compta amb el patrocini principal de Repsol i el suport de l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

Les entrades i els abonaments es posen a la venda a partir de demà dimecres 20 de maig a www.tarracoticket.cat, Teatre Metropol i a l'Espai Turisme (carrer Major, 39).

Trobareu tota la informació del Festival a www.fitt.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta