Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Convocada la campanya #ElsmeusFocs amb motiu del 25è Concurs de Focs Artificials

Convocada la campanya #ElsmeusFocs amb motiu del 25è Concurs de Focs Artificials

Convocada la campanya #ElsmeusFocs amb motiu del 25è Concurs de Focs Artificials

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament ha convocat accions a Facebook i Twitter perquè els ciudadans expliquin les seves vivències amb els Focs
Convocada la campanya #ElsmeusFocs amb motiu del 25è Concurs de Focs Artificials Foto: Javier Viñas, guanyador #FandeTGN juliol-agost 2014
04/06/2015


Des d’avui i fins al proper dilluns 22 de juny
tots els tarragonins i tarragonines que ho vulguin poden participar, a través de Facebook, en l’aniversari del Concurs de Focs Artificials, explicant com han viscut aquest esdeveniment al llarg d’aquests anys i com el viuen actualment. És així com, sota el nom de la campanya #ElsmeusFocs i amb motiu de les 25 edicions, Tarragona Cultura vol fer participar al màxim els ciutadans que segueixen amb fervor aquest certamen i escollirà les millors anècdotes, vivències i records que es publiquin a FB per a dur a terme entrevistes amb els seus autors, que formaran part d’una sèrie de programes especials fets per Tac12tv.

Tots els participants en aquesta acció, a més, entraran en un sorteig de 25 entrades dobles per poder veure la primera nit del Concurs, dimecres 1 de juliol, des de la Casa Canals. Els millors textos, comentaris, entrevistes, etc... també es publicaran al blog de Tarragona Cultura (http://tblog.tarragona.cat).

L’objectiu principal de la campanya és fer visibile el caràcter popular i participatiu que té i que ha tingut aquest esdeveniment, de manera que es convidarà la ciutadania a expressar la vivència íntima i emocional que en tenen i que n’han tingut al llarg del temps.

Així mateix, durant el Concurs, de l’1 al 4 de juliol i aquesta vegada a través de twiiter, es proposarà que els ciutadans piulin, amb l’etiqueta #ElsmeusFocs, el lloc des d’on acostumen a mirar els Focs i amb qui van a veure’ls, de manera que podran adjuntar una imatge al text, si ho volen. La idea és que s’enviïn comentaris i fotos de grup, de l’entorn de la platja, del Balcó, d’un terrat individual, des d’una barca..., per tenir una visió de les múltiples opcions que hi ha i de l’abast excepcional que té.

Els participants entraran en el sorteig d’una estada de cap de setmana a la Semana Grande de Bilbao per a 2 persones (estada en un hotel) i, a més, les imatges que comparteixin a la xarxa també podran ser emeses per Tac12tv.

> La informació detallada de les dues activitats es pot consultar a http://tblog.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta