• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 El Consorcio actuarà a l'Auditori August el pròxim 7 de novembre

El Consorcio actuarà a l'Auditori August el pròxim 7 de novembre

Les entrades ja estan a la venda
22/10/2015


Dins la seva gira de comiat “nuestros besos quedaran”, El Consorcio ha programat un concert a la ciutat de Tarragona. El pròxim 7 de novembre a les 20 h l’auditori August del Palau de Congressos acollirà el grup musical nascut el 1993 després de la seva trajectòria a Mocedades.

Les entrades ja estan a la venda a través de Ticketmaster, Carrefour, Fnac i Halcón Viajes amb uns preus d’entre 25 i 30 € (despeses de gestió no incloses).

Per presentar a El Consorcio és inevitable remetre a Mocedades, ja que tots els seus integrants van pertànyer a aquest grup, l'única formació hispana que ha venut un milió de còpies d'un senzill cantat íntegrament en castellà. Cançons com “Tómame o déjame”, “El vendedor”, “La otra España”, “Amor de hombre”, “Dónde estás corazón” “Le llamaban loca” i moltes més han marcat una trajectòria intensa amb quatre dècades d’història musical.

La idea de la formació de El Consorcio va sorgir en una reunió familiar i d’amics el 1993, quan la cantautora Rosa León va proposar que Amaya cantés les cançons que estava preparant com a homenatge a les cançons de ràdio dels anys 30,40 i 50. Finalment Amaya va creure que en aquest projecte hi podrien participar també els seus germans i amics. El passat 2014 El Consorcio va anunciar la seva dissolució amb una gira de comiat que aquest mes de novembre podrem veure a El Palau de Congressos de Tarragona.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal