• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 Engega el primer projecte dels Murs que Parlen 2015 amb l'artista Arnau Casanoves

Engega el primer projecte dels Murs que Parlen 2015 amb l'artista Arnau Casanoves

L’activitat s’emmarca en El Teler de Llum i la promou Joventut
21/04/2015

 

L’Àrea de Cultura, a través d’El Teler de Llum i de Joventut, amb el seu projecte Murs que Parlen, presenten les propostes guanyadores d’enguany i engeguen la tasca de dur-les a terme. Amb el propòsit de promoure l’art urbà i reforçar els vincles creatius de la ciutat, l’Associació Polígon Cultural va optar per 4 treballs seleccionats on ha primat especialment el criteri de participació amb el veïnat i la integració de les propostes tant amb el context social com en l’espai immediat al murs a intervenir.

Els quatre creadors seleccionats han estat: Arnau Casanoves (Reus); Edjinn (Barcelona); E1000 (Madrid); Mariela Ajras (Argentina).

La primera intervenció tindrà lloc al carrer Torres Jordi, sobre un mur de l’antiga fàbrica “La Sofrera”. El jove creador Arnau Casanoves, estarà intervenint plàsticament aquest mur del 22 al 30 d’abril.

Aquesta nova edició del projecte Murs que Parlen proposa també activitats complementàries entres les quals es programaran conferències, tallers workshop i activitats de lleure cultural i educatiu. Amb aquesta nova dimensió formativa, Arnau Casanoves proposa un taller experimental on es treballarà la tècnica de la transferència sobre fusta. El taller és gratuït i tindrà lloc aquest dissabte 25 d’abril, a l’Espai Jove Kesse, de les 17 a les 19 h. tota la informació a: www.tarragonajove.org.

El projecte es farà visible a les xarxes socials (tant de Polígon Cultural, com d'El Teler de Llum i de Tarragona Jove), i es facilitarà la comunicació amb els artistes, col·lectius i organismes interessats en el projecte.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal