Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 "Giselle" per primera vegada al Palau de Congressos de Tarragona

"Giselle" per primera vegada al Palau de Congressos de Tarragona

"Giselle" per primera vegada al Palau de Congressos de Tarragona

El Ballet Rus amb solistes del Teatre Bolshoi presentarà aquesta obra el 17 de desembre
26/11/2014

El Ballet Rus amb solistes del Teatre Bolshoi actuarà per primera vegada a l’Auditori August d’El Palau el proper 17 de desembre amb l’obra “Giselle”. L’espectacle començarà a les 21h. i les entrades es poden adquirir a www.instanticket.es per el preu de 35€.

El grup “Ballet Rus”, un grup de 25 excel·lents ballarins de Moscou, va ser rebut amb moltíssim èxit pel públic de Yekaterinburg, Kiev, Odessa, i també el varen acollir amb molt entusiasme a Finlàndia, Japó, Israel, Àustria, Alemanya i Grècia, entre molts altres. El grup inclou a representants de les escoles i grans mestres del ballet clàssic Rus. El grup, creatiu i ple de vitalitat, està llest per conquerir el públic tarragoní, amb el seu art, habilitat tècnica, expressivitat artística, sinceritat i energia.

Encapçalen el ballet 2 solistes del Teatre Bolshoi de Moscou: Andreí Bolotin i Chinara Alizade. Andrei Bolotin va ingressar al Teatre Bolshoi l’any 1996. A la gira del 2009 va fer una increïble interpretació del paper de duc Albrecht per a l’espectacle “Giselle”. Chinara Alizade va ser escollida l’any 2009 per interpretar el paper de Giselle a la gira del 2009 amb molt èxit. Els dos solistes van participar a l’acte de cloenda dels Jocs Olímpics de Sochi 2014.

Giselle és un ballet basat en l’obra De L’Allemagne (1835) de Heinrich Heine. És l’obra mestra absoluta del teatre de la dansa del Romanticisme. Va ser estrenada l’any 1841 a l’Òpera de París, convertint-se en una peça pura i fonamental de la dansa clàssica.


Data: Dimecres, 17 de desembre de 2014
Hora: 20h. (Obertura de portes a les 19 h.)
Preu: De 25 € a 35 €
Venda d’entrades on line: www.instanticket.es
Tel. informació: 670 74 20 60 / 678 20 60 79
Enllaç: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6bA2UElKu3g

Segells de reconeixement d’administració oberta