Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Ja a la venda les entrades per veure “El llac dels cignes”, interpretat pel Ballet de Moscou, al Palau

Ja a la venda les entrades per veure “El llac dels cignes”, interpretat pel Ballet de Moscou, al Palau

Ja a la venda les entrades per veure “El llac dels cignes”, interpretat pel Ballet de Moscou, al Palau

L'espectacle es farà el proper dissabte 9 de maig al Palau de Congressos
22/04/2015

El proper dissabte 9 de maig a les 21 hores el Palau Firal i de Congressos reviurà un cop més la tragèdia i el romanticisme d’”El llac dels Cignes”. El prestigiós Ballet de Moscou ens portarà sobre l’escenari de l’Auditori August la història d’amor condemnada d’Odette, la princesa transformada en cigne pel conjur d’un bruixot.
“El llac dels Cignes” és una captivadora història d’amor, un ballet romàntic estructurat en quatre actes que va estrenar-se el 1877. Piotr Ilich Txaikovski va compondre la música del que va ser el seu primer ballet a petició de l’Òpera de Moscou. “El llac dels signes” és una experiència única i una bona manera d’iniciar-se en la cultura del ballet per a totes les persones que no n’han gaudit mai; és un dels ballets més famosos i bells i un clàssic que captiva totes les generacions. Pels amants d’aquesta peça és una oportunitat immillorable per reviure la màgia d’aquesta història d’amor amb la força de música de Txaikovski.
Les entrades per l’espectacle ja estan a la venda a través del web www.4tickets.es/balletdemoscu i al Punt d’Informació Turística de la Rambla Nova de Tarragona (davant les oficines de l’OMAC).

Segells de reconeixement d’administració oberta