Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Jordi Llort tanca el seu projecte de 'L'Artista Va a l'Escola' en el marc d'El Teler de Llum

Jordi Llort tanca el seu projecte de 'L'Artista Va a l'Escola' en el marc d'El Teler de Llum

Jordi Llort tanca el seu projecte de 'L'Artista Va a l'Escola' en el marc d'El Teler de Llum

L'artista ha fet la seva intervenció a l'Escola Saavedra
26/05/2015


Durant els mesos de març i abril l’artista i creatiu Jordi Llort ha estat compartint la seva experiència amb els nens i nenes de l’Escola Saavedra, dins del projecte L’Artista Va a l’Escola i en el marc d’El Teler de Llum. El projecte, coordinat per la Thais Salvat i l’Elo Valero, vol apropar les escoles als llenguatges artístics contemporanis de la mà dels mateixos artistes, que esdevenen guies atents durant els processos de creació.

Jordi Llort amb el seu projecte Diari d’un observador/a els ha explicat el valor de les llibretes d’artista i durant dos mesos n’han pogut crear de pròpies que han omplert amb il·lustracions, dibuixos i textos. L’objectiu del projecte és que els alumnes coneguin un suport per expressar-se lliurement i agafin l’hàbit d’explicar, sigui amb imatges o paraules; que vegin les possibilitats que ofereix un diari o una llibreta com a companya d’experiències.

Durant aquesta primera edició de L’Artista Va a l’Escola, ja hi han participat: Enric Llevat a l'Escola Pax; Beatrice Bizot a l’Institut Torreforta, i Jordi Llort a l’Escola Saavedra. També estan previstos el tallers d’Andrea Eidenhammer a l’Institut Martí Franquès i d’Àlvar Calvet a l’Escola de Torreforta.

> Més informació a: https://lartistavaalescola.wordpress.com/ | http://eltelerdellum.tarragona.cat/projects/lartista-va-a-lescola/

Segells de reconeixement d’administració oberta