• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 La Biennal de Castells col·labora amb els centres educatius per arribar a les escoles

La Biennal de Castells col·labora amb els centres educatius per arribar a les escoles

Es convoquen, per a aquest curs, tres grups de treball per a la confecció de materials, així com dos grups de treball de reflexió i confecció de propostes pedagògiques
20/02/2015


Per segon any consecutiu, la Biennal de Castells de l’Ajuntament de Tarragona col·labora amb el projecte Els Castells a l'Escola donant suport a la presència del fet casteller als centres educatius. Juntament amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, es convoquen, per a aquest curs 2014-2015, tres grups de treball específics per a la confecció de materials, així com dos grups de treball de reflexió i confecció de propostes pedagògiques.

La participació en aquests grups de treball està reconeguda pel Pla de formació del Professorat 2014-2015 del Departament d’Ensenyament i per l’Institut de Ciències de l’Educació a la URV i certificades les hores de formació que s’hi destinin.

La convocatòria és oberta a professorat de diferents nivells educatius, així com a aficionats i castellers interessats. La inscripció es pot realizar a través del mail formacio.permanentnu @urv.cat fins al 27 de febrer de 2015 i el termini de realització dels treballs és del 2 de març al 10 de juliol de 2015.

> Més informació: https://elscastellsalescola.wordpress.com/

Comparteix

arxivat sota: ,

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal