Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 La #BlogosferaTGN es torna a posar en marxa

La #BlogosferaTGN es torna a posar en marxa

La #BlogosferaTGN es torna a posar en marxa

Durant el 2015 està previst que hi participin 27 bloguers del territori
04/03/2015

 

A partir d'avui es posa en marxa, de nou, el projecte 3.0 de la #BlogosferaTGN, una nova acció de Tarragona Cultura que va sorgir el 2014 amb l'objectiu de reforçar la xarxa de blogs de la ciutat i del seu entorn immediat. Enguany el nombre de bloguers participants augmentarà i ascendirà a 27, amb la possibilitat que se'n vagin afegint alguns més.

El projecte es va encetar l'any passa dins de la campanya #FandeTGN i va demanar a cada bloguer participant que fes 3 recomanacions culturals al seu blog. El 2015, la voluntat és consolidar aquesta xarxa d’espais virtuals i també concretar una mica més l’acció conjunta, és a dir, generar uns continguts que estiguin encara més relacionats els uns amb els altres.

En aquest sentit, el projecte continuarà pivotant al voltant de les recomanacions culturals, enteses en un sentit molt ampli, però s’ha demanat als bloguers que recomanin 3 llocs físics, tres espais permanents i accessibles que els agradin especialment de Tarragona, ja siguin comerços, sales culturals, espais exteriors o de carrer, restaurants... També podran ser projectes culturals, però hauran d’estar relacionats d’una manera o altra amb un espai físic concret, geolocalitzat. La idea, però, no és que destaquin només el lloc, sinó que assenyalin un aspecte concret d’aquests espais, és a dir, que parlin d’allò que, per a ells, els fa diferents.

Així, doncs, durant els mesos de març-juny i setembre-desembre, cada dimecres un bloguer diferent publicarà l'article al seu blog, destacant els seus 3 espais recomanats. A mesura que vagin proposant-los, un mapa virtual de la #BlogosferaTGN marcarà visualment totes aquestes localitzacions, per tal d'anar configurant una ruta de recomanacions blogueres que servirà tant als habitants de Tarragona com als visitants. A més d'aquest mapa, al blog de Tarragona Cultura (http://tblog.tarragona.cat), d'altra banda, cada dimecres s’hi trobarà una presentació del bloguer, que us convidarà a visitar el seu blog personal.

Els blogs confirmats per ara són els següents:

Març-juny
Històries d’una càmera (Laia Díaz)
Varmt Igen (Azahara Palomares)
David Oliete
El blog de la Jaka (Rosa Casas)
Tarragona IN (María Sagredo)
Cultius Culturals
Emilio Barruz
Explay (Andrea Torres i Jeremy Alonso)
Hola Tarragona (Estefania Navarro)
Escenaris de Terra (Carles Marquès)
Adrià Borràs
Antoni Coll
Altacapa (Màrius Domingo)
Vistes (Rafael López-Monné)
Gatekeeper (Núria Arlandes i Cristina Aguilar)

Setembre-desembre
Cinta S. Bellmunt
La bola infinita (Carles Llop)
El meu raconet (M. Mercè Samper)
La Batcova (Emili Samper)
Des bouts de miroir (Iris Carrera)
Metal Symphony (David Aresté)
TGN BCN (Maria Escoda)
L’avançada de l’art (Roser Pros)
Shikuarat
Fototurista (Juanjo Fuster)
La meva finestra (Laia Marín)
El blog de l’IPHES

> Més informació aquí

Segells de reconeixement d’administració oberta