• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 La capsa ambulant d'artistes i El Teler de Llum presenten el treball de Maria Roig

La capsa ambulant d'artistes i El Teler de Llum presenten el treball de Maria Roig

L’artista audiovisual ha escollit la Llotja del Peix del Serrallo per explicar la seva tasca
12/12/2014

Aquest dissabte dia 13 de desembre a les 12h a la Llotja del Peix del Serrallo (Moll de Pescadors, s/n) es realitzarà la quarta acció pública de la Capsa Ambulant d'Artistes. Un projecte de mediació de El Teler de Llum. La Maria Roig sortirà de la Capsa Ambulant d'Artistes per explicar-nos que fa i en aquesta ocasió per parlar del barri mariner per excel·lència a la ciutat i del seu passat més pròxim a través del document audiovisual. Però no estarà sola, l'acompanyarà en Jesús Monllaó (director de cinema), els Mènsula Studio (artistes anteriors) i la Montserrat Roig (cineasta amateur).

Sobre Maria Roig Alsina
És diplomada en Scienze e Conservazione dei Beni Culturali Storico-Artistici amb matrícula d'honor a la Universitat de Macerata (Itàlia). Realitza un curs d’especialització a l’arxiu Home Movies, Archivio Nazionale del Film di Famiglia, de Bologna (Itàlia), sobre cinema familiar i amateur. És jurat per al premi Casa Rossa al Bellaria Film Festival (Itàlia). Realitza conferències en el marc del Festival Memorimage de Reus al 2008 i a la Universitat IUAV de Venècia al 2009. Realitzadora del curtmetratge Uncertain times per al projecte EHMN de la Comunitat Europea. Ha realitzat el Taller de documental creatiu al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona del 2010, realitzant el curt Cinc Batalles que ha tingut ressò internacional.

L’any passat va dirigir un curtmetratge documental Crònica dels anys 60. Imatges de la vida i la festa a la Sènia, que va ser emès per TV3 i va ser cloenda del festival Memorimage. En aquest mateix any va guanyar el premi Memorireus per L’inici d’un segle, un curtmetratge documental sobre el principi del S.XX a Salou. Aquest any 2014 ha estrenat Dalí, emperador de l’acció que ha dirigit junt amb Carles Pitarch.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal