Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 La Capsa Ambulant d'Artistes presenta a Nil Bartolozzi a l'Hort del Circ

La Capsa Ambulant d'Artistes presenta a Nil Bartolozzi a l'Hort del Circ

La Capsa Ambulant d'Artistes presenta a Nil Bartolozzi a l'Hort del Circ

29/05/2015


Aquest dissabte dia 30 de maig a les 12 h del migdia a l'Hort del Circ es realitzarà la sisena acció pública de la Capsa Ambulant d'Artistes, projecte de mediació de El teler de llum. En Nil Bartolozzi sortirà de la Capsa per explicar què fa, i vindrà acompanyat del Roger Conesa (músic/cantautor) i la Txus Garcia (Rapsoda i performer).

Nil Bartolozzi
Nil Bartolozzi Aymami neix a Barcelona l'octubre de 1985. Aviat es trasllada, amb la seva família, a Vespella de Gaià (Tarragonès). De família d'artistes, molt vinculat a l'art i a les expressions artístiques. Es defineix com un bon observador sempre atent a captar sensibilitats de tot tipus i als petits detalls. Artísticament es defineix com un artista fecund, valent i polivalent; sempre disposat a afrontar qualsevol format i disciplina, tot i que el seu mitjà preferit és el dibuix.

Descripció de l'acció pública
Origen i Creació – Rizoma és un espai mimètic on paisatge, experiència i art es barregen. En Nil Bartolozzi ens proposa reinventar un nou món sorgit a partir de la mirada atenta al Camp de Tarragona, a la seva gent, als seus colors, a les olors i a les formes. Una experiència sensible on cal estar atents per tal que entorn i emocions es confonguin.

L'Hort del Circ
L'Hort del Circ es troba al centre històric de la ciutat, la Part Alta, al número 23-27 del Carrer dels Ferrers. Aquest projecte el gestiona l’Associació l'Hort del Circ. L’Hort del Circ pretén ser un punt de trobada per la recerca d’un model de ciutat més sostenible que gestiona el seus recursos de manera racional. El que implica qüestionar-se l’ús de l’energia, de les matèries i dels residus, la producció d’aliments, fer experiments i mesurar resultats per difondre coneixements i reconduir-los per a un benefici comú.

Més informació:
http://eltelerdellum.tarragona.cat/
http://capsambulant.wordpress.com

Segells de reconeixement d’administració oberta